Älykkäitä säilytysratkaisuja

Kaupunkiympäristötalon monitoimitiloihin istuvat kalusteet

Kaupunkiympäristötalon monitoimitiloihin istuvat kalusteet

Kalasataman uusi toimipiste yhdistää Helsingin Kaupunkiympäristön eri osastoja saman katon alle.

Rakennuksen tarkoitus on kutsua kaupunkilaisia hyödyntämään julkisia palveluita ja osallistumaan asukastoimintaan.

Kaupunkiympäristötalo on monitilaympäristö, jossa leimallista on väljyys ja korkeus. Sisätiloista on luotu vaihteleva ja ilmava tilojen kudelma, jossa ei ole tavanomaisia toisistaan eristettyjä kerroksia tai koko rakennuksen korkuisia aulatiloja. -Lahdelma & Mahlamäki arkkitehdit

-On ollut hienoa olla mukana toteuttamassa modernia monitilaympäristöä yhdessä käyttäjän, arkkitehdin sekä rakennusliikkeen kanssa, Karoliina Kannisto Punnalta kertoo.

Toimitimme älylukitusjärjestelmällä ohjattuja pukukaappeja hieman vajaalle 1000 käyttäjälle. Älylukitus pukukaapeissa mahdollistaa sekä yksityisen, että dynaamisen käytön, jolloin työntekijän tyhjennettyä kaappinsa ja poistuttua tiloista, on kaappi vapaa seuraavalle käyttäjälle. Osa pukukaapeista on varattu yksityiseen käyttöön Kaupunkiympäristötalon tiloja säännöllisesti käyttäville työntekijöille. Dynaamisessa käytössä kaappeja on aulatiloissa, saunatiloissa sekä osa pukuhuoneiden kaapeista.

Erikoisuutena pukutiloihin suunniteltiin myös pariovellisia tuplaosastollisia kaappeja, jolloin työntekijöiden on helppo pitää siviili- ja työvaatteet selkeästi erillään.

Pukukaappien lisäksi toimitimme Kaupunkiympäristötaloon Vecos älylukitusjärjestelmällä varustettuja lokerokaappeja noin 1500 kappaletta, jotta jokaiselle olisi paikka säilyttää tavaroitaan lukitussa tilassa. Jokaisessa lokerossa on latausmahdollisuus perinteisellä pistokkeella sekä USB-liitännällä.

-Kaikki lokerokaappien rungot ovat erikoiskorkuisia ja räätälöityjä arkkitehdin toiveiden mukaan. Kohteen suuruudesta ja viimeistelyn tarkkuudesta kertoo myös se, että kalusteitamme asentavan Asennus Suomen työntekijät ovat olleet työmaalla 5kk ajan, Ilona Pettersson Punnalta nostaa esiin. 

 Katso kaupunkiympäristötalon referenssivideo täältä!

Edellinen Seuraava

  • Sari Kiukkonen