Älykkäitä säilytysratkaisuja

LIIKUNNASTA LIIKETOIMINTAA 2020 seminaari 4. - 6.11.2020 Silja Serenadella

RSS
LIIKUNNASTA LIIKETOIMINTAA 2020 seminaari 4. - 6.11.2020 Silja Serenadella

LIIKUNNASTA LIIKETOIMINTAA 2020

Liity mukaan satojen liikunta-alan ammattilaisten seuraan inspiroitumaan ja innostumaan, kuuntelemaan ajankohtaisia puheenvuoroja, hankkimaan uusia kontakteja ja haistelemaan liikunta-alan tulevia trendejä.


Liikunnasta liiketoimintaa -seminaariristeily on tarkoitettu kaikille liikunta-alalla työskenteleville aina yrittäjistä ryhmäliikuntaohjaajiin, personal trainereistä vasta liiketoimintaa suunnitteleville tulevaisuuden tekijöille. Jos myyt tuotteita tai palveluita liikunta-alan yrityksille, voit osallistua seminaariin ainoastaan sponsorina.


Vuoden 2020 seminaarin teemana on myynti ja myynnillisyys. Seminaarin ensimmäisen päivän pääpuhujat Mika D. Rubanovitsch ja Madventures haastavat sinua viemään itsesi ja liiketoimintasi uusiin ulottuvuuksiin.


Jos mietit, miten yrityksesi voisi tehdä parempaa liiketoimintaa ja lisätä myyntiä, painiskelet lisämyynnin haasteiden parissa tai haluat saada tuoreita ideoita liiketoimintasi kehittämiseen, on Liikunnasta liiketoimintaa -risteily oikea paikka juuri sinulle!


Lisää tietoa tapahtumasta löydät alla olevan linkin kautta:

http://www.liikunnastaliiketoimintaa.fi/

 

Edellinen Seuraava

  • Sari Kiukkonen