Älykkäitä säilytysratkaisuja

Lukitusta vaihtamalla nykyaikaan

Lukitusta vaihtamalla nykyaikaan

Lukkojen vaihto on taloudellinen tapa ottaa käyttöön nykyaikaiset lukitusratkaisut ja hyödyntää samalla jo käytössä olevat kalusteet. Uusimalla lukitus tai vaihtamalla ovet sekä lukitusratkaisu, kalusteet saadaan modernisoitua nykypäivän kestävän kehityksen mukaisesti. Järjestelmäpohjaisella lukituksella varustetut kalusteet tukevat myös tulevaisuuden vaatimuksia.

Lukkojen vaihto vanhoihin oviin

Kun on tarve uusia vain lukitus, lukot on mahdollista asentaa suoraan vanhoihin oviin. Kohteesta riippuen mallistostamme löytyy sopivia lukkoja, jotka ovat asennettavissa olemassa oleviin kaappeihin hyödyntäen vanhoja lukkoporauksia.

 

Lukkojen ja ovien vaihto

Siirryttäessä järjestelmälukitukseen on useimmiten tarpeen vaihtaa ovet. Sama koskee elektronista lukitusta, jos vanhaa porausta ei pystytä peittämään tyylikkäästi. Ovet vaihdetaan myös, jos ne ovat vahingoittuneet tai vioittuneet. Ovien vaihto toteutetaan vain Punnan kalusteisiin.

 

Lukitusratkaisun valinta

Lukitusratkaisu valitaan laajasta valikoimastamme. Kohteesta riippuen elektroninen lukitus voidaan jälkiasentaa lähes kaikkiin lokeroihin ja pukukaappeihin niiden materiaalista riippumatta. Vecosin älyjärjestelmä puolestaan soveltuu levyrakenteisiin lokeroihin sekä levyrakenteisiin ja teräksisiin puku- ja Z-kaappeihin. 

 

Lukitusta vaihtamalla vanhoista käyttökelpoisista kalusteista saa kuin uudet. Ratkaisu on samanaikaisesti sekä taloudellinen, että ekologinen.

 Me autamme sinua valitsemaan sopivimman ratkaisun. Lukittaudu nykyaikaan.

 

 Lisää tietoa lukitusratkaisuistamme löydät täältä:

 https://www.punta.fi/collections/lukot-ja-lukitusjarjestelmat

Edellinen Seuraava

  • Sari Kiukkonen