Älykkäitä säilytysratkaisuja

PUNTA lataustuotteet varmistavat ettei virtasi lopu kesken!

PUNTA lataustuotteet varmistavat ettei virtasi lopu kesken!

Lataustuotteilla tuotat lisäarvoa asiakas- ja käyttäjäkokemukseen

Latausominaisuus kaappeihin ja lokeroihin on käytännöllinen ja asiakkaita sekä käyttäjiä tehokkaasti palveleva lisä kaikkiin julkisiin ja yksityisiin tiloihin, joissa ihmiset viettävät aikaa. Teräksestä valmistetut kaappimme sekä lokeromme ovat paloturvallisia latauspaikkoja, joissa ihmiset voivat ladata älypuhelimiaan, tietokoneitaan ja muita kannettavia sähkölaitteita. 

Älypuhelimen tai tietokoneen akun lataamiselle tulee todennäköisesti tarvetta kesken päivän. Antamalla asiakkaillesi mahdollisuuden ladata laitteitaan latauskaapissa tarjoat heille ensiluokkaista palvelua - laitteen lataaminen saa ihmiset pysymään tilassasi pidempään.

Lataustuotteisiimme on mahdollista asentaa myös LAN-lähiverkko. Näin latauksessa olevaan laitteeseen voidaan tehdä ohjelmistopäivityksiä säilytyksen aikana, jolloin päivitykset eivät häiritse laitteen käyttöä ja ne ovat aina tietoturvallisia sekä ohjelmistot ovat ajan tasalla.

Räätälöimme tarpeeseesi sopivan latauskaapin tai -lokeron!

Mikäli laajasta valikoimastamme ei suoraan löydy sinun tarvettasi vastaavaa tuotetta, räätälöidään yhdessä juuri sopiva. Lataustuotteissamme on pistoke laitteen omalle laturille, mutta pistokkeen voi myös korvata USB-latauspistokkeella. Tarvittaessa voit valita lataustuotteeseesi molemmat pistokevaihtoehdot! Lataustuotteisiimme voi myös asentaa aikakatkaisun, jolloin lataaminen on mahdollista vain määriteltynä aikavälinä.

Latauskaappi on erittäin helppokäyttöinen - kytket vain liitäntäjohdon pistorasiaan. Jos kytket useampia latauskaappeja samaan pistorasiaan tai ryhmään, ota huomioon sulakkeiden kesto. 

Onko sinulla tarvetta liikutella latauskaappia? Siinä tapauksessa suosittelemme sinua tutustumaan meiltä saatavaan latausvaunuun.

  Myyjämme auttavat sinua mielellään löytämään teille sopivan ratkaisun!

   

  Myyntitiimimme palvelee sinua aina arkisin klo 8-16. Tavoitat meidät nopeasti niin puhelimella, sähköpostilla kuin chatinkin avulla! 

  Ollaan yhteydessä ja räätälöidään yhdessä Sinulle sopiva tuotekokonaisuus!

  info@punta.fi

  +358 (0)2 7221 321

  Kaikki yhteystiedot löydät täältä:

  PUNTA henkilökunnan yhteystiedot

   

  Edellinen Seuraava

  • Sari Kiukkonen