Älykkäitä säilytysratkaisuja

PUNTA:lta ratkaisut säilytykseen, lukitukseen ja lataukseen!

RSS
PUNTA:lta ratkaisut säilytykseen, lukitukseen ja lataukseen!

PUNTA tarjoaa kattavan valikoiman käytännöllisiä säilytysratkaisuja, jotka sopivat monenlaisiin ympäristöihin. Perusrungon sisältöä voi räätälöidä tarpeen mukaan valitsemalla laajasta valikoimastamme erikokoisia lokeroita ja kaappeja.

Valikoimastamme löytyy mm. lokero- ja hyllykaappeja, vaatekaappeja ja kenkätelineitä, lukkoja ja lukitusjärjestelmiä, monenlaisia erikoisratkaisuja sekä latausvaunuja ja -lokeroita.

Tutustu tuotteisiin paremmin linkkien kautta:

Lukitusratkaisut voi valita käyttäjälähtöisesti, sillä meiltä saa kaikki uusimmat älylukitusratkaisut. Laitteiden lataamiseen suosittelemme latausvaunuja- tai lokeroita. Osaan lataustuotteistamme on saatavilla tavallisen pistorasian sijaan USB-pistoke sekä WLAN-mahdollisuus. Lataustuotteita voi räätälöidä myös siirrettäviksi valitsemalla niihin lukittavat pyörät.

 

Tyylikkäät ja ajattomat PUNTA Style -kalusteet toimivat ratkaisuna erinomaisesti aula- ja eteistiloihin, neuvotteluhuoneisiin ja pukutiloihin. PUNTA Style -kalusteiden ilmettä voi varioida toiveiden mukaan. Kalusteiden materiaalit ovat laadukkaita ja tuotteet viimeisteltyjä.

Luota kokemukseemme. Ota yhteyttä ja kerro mitä tarvitset, meillä on ratkaisu.

Edellinen Seuraava

  • Sari Kiukkonen