Älykkäitä säilytysratkaisuja

Tutustu PUNTA - myyntitiimiin!

Tutustu PUNTA - myyntitiimiin!
Kuvassa vasemmalta Kaisa Breilin-Brandt, Karoliina Kannisto, Juhana Haukioja, Ilkka Ratamo, Ilona Pettersson ja Tarja Teuri.

 

PUNTA myyntitiimi palveluksessasi!

Myyntitiimiimme on erikoistunut kolmeen eri myynnin osa-alueeseen, jolloin meiltä löytyy aina ammattilainen sinun tarpeesi kartoitusta varten.  Tuoteportfoliostamme löydät ratkaisun haastavaankin kohteeseen, sillä kaikki perustuotteemme ovat räätälöitävissä vastaamaan asiakkaan tarvetta kaappien ja lokeroiden lukumäärästä, koosta ja väristä aina lukitukseen sekä lisävarusteisiin asti. 

PUNTA - palvelut tarjoavat sinulle kattavan kokonaisuuden, joka sisältää asiantuntijapalvelut ja suunnittelun, säilytysratkaisun, asennuspalvelun ja käyttöönoton sekä kierrätyksen ja huoltopalvelut.

 

Myyntitiimissämme sinua palvelevat tiiminvetäjä Tarja, Jaana Uusitalo (ei kuvassa) sekä Kaisa. Yhteensä tällä tiimillä on työvuosia PUNTA:lta taskussa jo 56 vuotta. Nämä teräksen kovat Leidit ovat ensimmäisinä auttamassa sinua!

Projektimyynnissä Sinua palvelevat myyntipäällikkö Karoliina sekä hänen tiimikaverinsa Ilona. Projektimyyntimme auttaa kartoittamaan tarpeesi ja kehittää yhdessä kanssasi parhaimman tuoteratkaisun kokonaisuuttanne varten. Oli projektisi sitten suuri tai pieni, meiltä löytyy ratkaisu. Projektimyynnin tehokaksikko tulee mielellään myös paikan päälle tutustumaan projektiinne!

Uusimman tuotealueemme eli jakeluratkaisujen parissa työskentelevät myyntipäällikkö Juhana sekä Ilkka, joka vastaa myös vientimyynnistä meillä PUNTA:lla. Jakeluratkaisuvalikoimastamme löytyy tuotteet lainaukseen, vuokraukseen, säilytykseen sekä ostoon. Kaikki nämä tuotteet ovat räätälöitävissä juuri oikean kokoisiksi ja ominaisuuksiltaan tarvettasi vastaavaksi. 

Miten ikinä haluatkaan lokerosi toimivan, meillä on siihen ratkaisu!

 

Myyntitiimimme palvelee sinua aina arkisin klo 8-16. Tavoitat meidät nopeasti niin puhelimella, sähköpostilla kuin chatinkin avulla! 

Ollaan yhteydessä ja räätälöidään yhdessä Sinulle sopiva tuotekokonaisuus!

info@punta.fi

+358 (0)2 7221 321

Kaikki yhteystiedot löydät täältä:

PUNTA henkilökunnan yhteystiedot

 

 

 

Edellinen Seuraava

  • Sari Kiukkonen