Älykkäitä säilytysratkaisuja

Uusi turvallisempi tapa pysäköidä pyöräsi!

Uusi turvallisempi tapa pysäköidä pyöräsi!

Tiedepuistossa kokeillaan uudenlaista laadukasta ja turvallista pyöräpysäköintiä

Palvelun, lokerikot sekä pyörien kiinnitysmekanismit on tuottanut Punta Oy. Tilan pysäköintiä varten tarjoaa Turun Teknologiakiinteistöt ja kokonaisuuden koordinoinnista vastaa Turun ammattikorkeakoulu.

Kuljetko Tiedepuistoon polkupyörällä? Uusi pysäköintikokeilu voi helpottaa arkeasi.

Turun Tiedepuistossa kokeillaan kesä-lokakuussa uutta pyöräpysäköinnin palvelua. Lukitussa tilassa on tarjolla kuusi pyöräpaikkaa, jotka käyttäjä voi varata käyttöönsä joko vuorokauden tai koko kuukauden mittaiseksi ajaksi. Palvelun käyttäjäksi rekisteröityminen ja pyöräpaikan varaaminen tapahtuu osoitteessa punta.bikegarage.fi

Viiden euron kuukausihintaan kunkin pyörän saa lukittua rungostaan sisätilaan, ja lisäpalveluina tarjolla ovat lukollinen tavaroiden säilytyslokerikko sekä sähköpyörän akun latausmahdollisuus. Kahden euron lisämaksusta käyttöönsä saa myös kontilla sijaitsevan omatoimisen pyöränhuoltosetin. Käyttäjälle palvelu on edullinen (5–7 €/kk tai 1–2 €/vrk) ja pysäköintitilan lukituksen avaaminen tapahtuu helposti omalla puhelimella.

Pyöräpysäköinti sijaitsee Tiedepuiston sydämessä, Vierailukeskus Joen vieressä ICT-Cityn ja DataCityn välissä. Kokeilun toivotaan palvelevan erityisesti Tiedepuiston alueella työskenteleviä ja opiskelevia sekä muita alueella liikkuvia, jotka haluavat panostaa turvalliseen ja laadukkaaseen pyöräpysäköintiin.

Pysäköintipalvelu on käytettävissä 10.6.2021 – 31.10.2021 välisen ajan.

Palvelua käyttäviltä pyöräilijöiltä toivotaan myös palautetta ja käyttökokemuksia. Palautetta voi antaa suoraan Punnan ohjelmistoon tai Turun kaupungin palautepalvelussa.

Edellinen Seuraava

  • Sari Kiukkonen