Älykkäitä säilytysratkaisuja

ETRA MEGACENTER - Hyllyn täytyy olla myyvä

RSS
ETRA MEGACENTER  - Hyllyn täytyy olla myyvä

ETRA MEGACENTER  - Hyllyn täytyy olla myyvä

PUNTA säätöhyllyyn mahtuu enemmän tuotteita

Suomalainen teknisen kaupan erikoisliike ETRA Oy tarjoaa asiakkailleen kattavan valikoiman teollisuustuotteita ja palveluita. Salon ETRA Megacenterissä paikallisjohtaja Vesa Mannonen laskee, että liikkeessä on nimikkeitä noin 15 000.

Myymälä on juuri kokenut suuremman muutoksen ja siinä yhteydessä uusittiin suuri osa myymäläkalusteista. Uusiksi hyllyiksi valikoituivat laadukkaat PUNTA –säätöhyllyt.

 - Puntan konseptin avulla myymälän kehittäminen ja viimeistely onnistui joustavasti. Olen tyytyväinen, että pääsin toteuttamaan omaa visiotani siitä, minkä näköinen myymälä on.

Ideana oli järjestellä Megacenterin tilat niin, että kiireinen asiakas näkee jo liikkeeseen saapuessaan missä hänen tarvitsemansa tuotteet sijaitsevat. Hyvän järjestyksen ja lujarakenteisten muuntautuvien kalusteiden ansiosta tavaraa on nyt hyllyissä enemmän kuin ennen ja ne on saatu ryhmiteltyä selkeästi tuoteryhmittäin.

PUNTA säätöhyllyt tarjoavat paljon erilaisia tapoja esillepanoon. Hyvinkin erikokoiset ja –malliset, kevyet ja painavat tuotteet saa kätevästi ja tilaa säästäen esille ja yleisnäkymä pysyy siistinä.

 - Säätöhyllyt on monipuolinen, se kattaa kaiken mitä tarvitsemme, reikälevyt, eri syvyiset umpiseinät, tilanjakajat, koukut jne. Muuntautuvuuden ja helpon kasattavuuden ansiosta tarvittavat muutostyöt myymälässä saadaan tehtyä itse. Lisäosia hyllyihin saa helposti, koska Punta on meitä lähellä ja toimitusajat ovat joustavat. Punta oli luonteva valinta, sillä vaakakupissa painoi kotimaisuuden lisäksi paikallisuus.

 

Edellinen Seuraava

  • Jere Virtanen