Älykkäitä säilytysratkaisuja

KAUPPAKESKUS PORIN PUUVILLA

RSS
KAUPPAKESKUS PORIN PUUVILLA

 

RFID-lukitus helpottaa säilytystilojen hallinnointia

 Kauppakeskus Porin Puuvillassa on 80 liikettä ja keskuksessa asioi vuosittain lähes 6 miljoonaa asiakasta. Kauppakeskusjohtaja Tea Siivola kertoo, että Puuvilla on olemassa nimenomaan asiakasta varten ja siksi asiakkaista ja asiakkaiden tavaroista on pidettävä hyvää huolta.

 - Monet tulevat viihtymään ja viettämään aikaa kauppakeskukseen ja silloin esimerkiksi talvella tulee toppatakki päällä kuuma. Tarvitsimme säilytystilaa sekä kasseille että asiakkaiden päällysvaatteille.

 Säilytysratkaisu rakennettiin tarkasti asiakkaan tekemän etukäteissuunnittelun ja käyttäjäprofiilin mukaisesti: vaatekaapit ulkovaatteille sekä pienemmät lokerikot esimerkiksi laukuille, pyöräilykypäröille ja ostoksille.

 - Puntalla oltiin aktiivisia ja sain heti tarjouksen. Myyjä kävi paikalla tarkistamassa sijoittelun, mitat ja esittelemässä lukitusratkaisun. Kaupat tehtiin saman tien, nopeus oli meille plussaa. Myös asennus sujui helposti ja huomaamattomasti. Projekti ei työllistänyt meitä yhtään, kun kaikki toimitettiin valmiina ja tehtaalla valmiiksi asennetut lukot toimivat heti.

 Nykyaikainen lukitusjärjestelmä on tärkeä kauppakeskuksessa, jossa päivittäiset asiakasmäärät ovat haarukassa 15 000 – 25 000 kävijää.

 Puuvillan kaappien ja lokerojen lukot ovat Safe-O-Tronic LS 300 RFID –mallisia. Lukitus toimii millä tahansa sirullisella kortilla.

 Lukko on olennainen osa kaapistoa, sillä se ratkaisee avaimenhallinnan ongelmat. Avaimet eivät katoa, uusia ei  tarvitse teettää ja illalla samaan aikaan aukeavat ovet estävät lokerojen jumittamisen yksityiskäyttöön. RFID-lukitus säästää askelia ja rahaa.

Edellinen Seuraava

  • Riitta Martikainen