Allas Sea Pool – Merellisen miljöön henkeen istuvat pukukaapit

Pukuhuoneiden VKZ-kaappeihin valittiin murrettu merenvihreä sävy

Allas Sea Pool laajensi asiakaskäyttöön tarkoitettuja pukutilojaan uusiin päärakennuksesta erillisiin pukuhuoneisiin, jotka sijaitsevat kätevästi allasalueella merivesialtaan vieressä.

Pukutiloissa on sauna, suihku sekä wc-tilat. Tiloihin valikoituivat Punnan VKZ-pukukaapit, jotka tarjoavat maksimaalisen määrän pukukaappeja tiloihin. Kaappien rungot ja ovet ovat kestävää terästä ja väriksi niihin on valittu Punnan värikartan ulkopuolelta projektiväri 7006FT.

Maanläheinen, murrettu sävy sopii upeasti yhteen pukutilojen sisä- ja ulkopintojen puuverhoilun sekä mattalasiovien kanssa viimeistellen tilojen tunnun.

Allas Sea Pool on merivesikylpylä monipuolisine palveluineen ja kelluvine saunoineen. Tyylikäs pohjoismainen puurakentaminen ja arkkitehtuuri tarjoavat rauhoittavan skandinaavisen miljöön. Saunojen löylyt lämpiävät vuoden jokaisena päivänä ja uimaan pulahdat niin merivesialtaassa kuin lämmitetyssä uima-altaassa.Tutustu Allas Sea Poolin tiloihin katsomalla video!

Kokonaisvaltaista palvelua avaimet
käteen periaatteella

Palveluihimme kuuluvat asennus-, huolto- ja kierrätyspalvelut sekä leasing-rahoitus ja tuki arkkitehdeille ja suunnittelutoimistoille. Tarjoamme sinulle kattavan palvelukokonaisuuden, josta voit valita kohteeseesi parhaiten sopivan paketin.