Esittelyssä – Prima-linjan Ilpo, Eero ja Ari

Primaa käyttävät Ilpo ja Eero sekä ohjelmia valmistaa Ari

Prima Power ohutlevylinjalla leikataan ja taivutetaan komponentteja PUNTA tuotteita varten.
Robotiikka ja automatisoitu ohutlevylinja takaavat sen, että me Punnalla pystymme vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin nyt ja tulevaisuudessa.

Ilpo ja Eero vastaavat linjan käytöstä ja toimivuudesta. Reilun neljän vuoden ajan ohutlevylinjaa käyttänyt Ilpo harrastaa myös autourheilua sekä pienimuotoisia kunnostusprojekteja vapaa-ajallaan.

Eero on työskennellyt Punnalla jo vuodesta 2011 ja hänelle onkin kertynyt vahva osaaminen tuotteiden osien leikkauksesta. Vastapainoksi tarkalle työlleen Eero soittaa omaksi ilokseen kitaraa.

Primalla leikattavien ja taivutettavien osien onnistunut valmistus vaatii myös erilaisia leikkaus- ja robotiikkaohjelmia, joiden valmistuksesta on vastuussa Ari.
"Vapaa-aikani kuluu monimuotoisten harrastusten parissa, kuten padel, ulkoilu ja retkeily. Kirjakin on tullut kirjoitettua, Ari kertoo."Kuvassa vasemmalta oikealle; Ilpo, Eero ja Ari

Kokonaisvaltaista palvelua avaimet
käteen periaatteella

Palveluihimme kuuluvat asennus-, huolto- ja kierrätyspalvelut sekä leasing-rahoitus ja tuki arkkitehdeille ja suunnittelutoimistoille. Tarjoamme sinulle kattavan palvelukokonaisuuden, josta voit valita kohteeseesi parhaiten sopivan paketin.