Kiasma – nykytaiteen museo

Uudet lasiovelliset lokerikot palvelevat nyt asiakkaita uudistuneessa Kiasmassa

Helsingissä sijaitseva nykytaiteen museo Kiasma avattiin uudelleen 7.4.2022, vuoden kestäneen peruskorjauksen jälkeen. Kiasma on osa Kansallisgalleriaa ja se esittää, kerää ja tekee tunnetuksi nykytaidetta. Tämän lisäksi Kiasmassa järjestetään esityksiä ja tapahtumia.

Uudistuneen Kiasman avajaisissa kävijöitä oli 1500 ja narikka sekä asiakaslokerot kovassa käytössä. Punnan helppokäyttöiset numerokoodilukolliset lokerot saivat kiitosta ja nopeuttivat asiakkaiden tavaroiden jättöä sekä noutoa. Lasiovelliset lokerikot ovat tyylikkäät, mutta myös käytännölliset, sillä lasioven ansiosta tavarat eivät unohdu yhtä helposti kuin tavalliseen lokeroon.

Punnan LK4 lokerikot lasiovella muodostavat aulatilan näyttävän lokerikkokokonaisuuden, joka toimii asiakkaiden tavaroiden säilytyspisteenä.

Lukot toimivat käyttäjän valitsemalla 4-numeroisella koodilla, joten mekaanista avainta ei tarvita. Tämä tuo merkittävää säästöä ylläpitokustannuksiin, koska enää ei ole tarvetta vaihtaa lukkoja hukkuneiden avaimien takia. Punnan VKP ja VK2 kaapeilla kalustettiin myös henkilökunnan pukuhuonetilat.

Tutustu PUNTA pukukaappeihin

Tutustu PUNTA lukitusratkaisuihin

Kokonaisvaltaista palvelua avaimet
käteen periaatteella

Palveluihimme kuuluvat asennus-, huolto- ja kierrätyspalvelut sekä leasing-rahoitus ja tuki arkkitehdeille ja suunnittelutoimistoille. Tarjoamme sinulle kattavan palvelukokonaisuuden, josta voit valita kohteeseesi parhaiten sopivan paketin.