PUNTA tuotteet helpottavat koulujen säilytys-, lataus- ja lainaustarpeita

Joustavat ratkaisut kaikkiin oppimisympäristöihin

Valikoimastamme löydät kaiken tarpeellisen koulutarvikkeiden säilyttämiseen. Meiltä saat helposti puhdistettavat kenkätelineet ulosvedettävillä hyllyillä sekä latausvaunuja, -lokeroita ja -kaappeja, jotka sopivat mm. elektroniikan säilyttämiseen, lataamiseen ja päivittämiseen kaappiin asennettavan pistorasian, USB-pistokkeen sekä LAN-lähiverkon ansiosta.

PUNTA tuotteista lainausautomaatti voi toimia osana ratkaisua laitteiden ja koulutarvikkeiden lainaustarpeisiin. Automaatin lokeromäärä voi olla muutamasta kappaleesta jopa satoihin. Automaatin ansiosta läppäreiden omatoiminen lainaus sekä säilytys on mahdollista niin oppilaille kuin opettajille, juuri silloin kun halutaan, kustannuksia säästäen. Latausominaisuuden avulla laitteet ovat heti käyttövalmiina!

Lainausautomaatin hyödyt

• Reaaliaikainen tieto aina saatavilla, missä ja kenellä tavarat ovat lainattuna
• Arvokkaat tavarat aina löydettävissä
• Henkilökunnan työaikaa säästyy, kun oppilaat voivat käyttää automaattia itsenäisesti
• Tavarat voi lainata, noutaa sekä palauttaa 24/7

Uudistuvissa kouluissa ja opetustiloissa oppilaiden tavaroille tarvitaan joustavaa ja muunneltavaa säilytystilaa. Jokaiselle oppilaalle ei tarvita enää omaa henkilökohtaista lokeroa, koska dynaamisella käytöllä pienempi määrä lokeroita riittää suuremmalle määrälle opiskelijoita.
Jotta koulussa käytettävät laitteet säilyisivät käyttökuntoisina ja vältettäisiin rikkoutumiset sekä vahingot ovat säilytyslokerot, joihin mahtuvat mopokypärä ja elektroniikkalaitteet oppilaille entistäkin tärkeämpiä.

Vinkki! Myös endurokypärät mahtuvat Punnan 532 mm syvään ja 400 mm leveään lokeroon.

Tutustu Punnan lokero- ja pukukaappeihin sekä jakeluratkaisuihimme:

PUNTA Pukukaapit
PUNTA Lokerokaapit
PUNTA Jakeluratkaisut
PUNTA Penkit, naulakot ja kenkätelineet

Kokonaisvaltaista palvelua avaimet
käteen periaatteella

Palveluihimme kuuluvat asennus-, huolto- ja kierrätyspalvelut sekä leasing-rahoitus ja tuki arkkitehdeille ja suunnittelutoimistoille. Tarjoamme sinulle kattavan palvelukokonaisuuden, josta voit valita kohteeseesi parhaiten sopivan paketin.