Search
Close this search box.

Tuotteet

Punta Core järjestelmät

PUNTA järjestelmällä lisäät yrityksesi tehokkuutta ja tuottavuutta

Järjestelmällämme tarjoamme yrityksille ja partnereille valmiin, joustavimman ja kustomoitavissa olevan ratkaisun älykkäisiin jakelu- ja säilytysratkaisuihin sekä prosessienhallintaan.

Modulaarisella kokonaisuudella tai yksilöllisesti räätälöidyllä ratkaisulla lisäämme yrityksesi toiminnan tehokkuutta ja tuottavuutta. Hyödynnä osaamistamme ja asiantuntemustamme älykkäiden jakelu-, säilytys- ja lukitusjärjestelmien integroinnissa ja käyttöönotossa. Olipa tarpeenne sitten yksi tai tuhansia moduuleita.

Pystymme automatisoimaan minkä tahansa kokoisen, muotoisen tai lämpöisen noutopisteen

Verkkokauppa on muuttanut ihmisten ostoskäyttäytymistä pysyvästi. Yritysten täytyy pysyä kyydissä muuttuvassa kysynnässä. Noutomahdollisuuden lisääminen osaksi kaupan palvelua on arvokas tapa lisätä verkkokaupan myyntiä ja houkutella asiakkaita. Noutoratkaisut sopivat monen asiakkaan arkeen paljon paremmin kuin kotiinkuljetus.

“Suurin osa asiakkaistamme suosii noutoa, ja pandemian hellittäessä noudon rooli vahvistuu varmasti entisestään.”

Jarkko Kyttänen, S-Ryhmä

Noutopiste voi olla automatisoitu, miehitetty tai näiden yhdistelmä

ZeeMachine -
automaattinen noutopiste

Automaattinen noutolokerikko on kaupalle mahdollisuus parantaa asiakaskokemusta sekä laajentaa liiketoimintaa aukioloaikojen ja kaupan tilojen ulkopuolelle.

Toimitilojen tarjoajille ja taloyhtiöille kylmäsäädelty noutolokerikko parantaa tilan toimivuutta ja houkuttelevuutta.

ZeeLive -
palvelunoutopiste

Palvelunoutopiste on asiakaspalvelupiste, josta asiakas voi noutaa tilaamansa tuotteen asiakaspalvelijalta.

Palvelunoutopiste perustuu ZeeLive-pilvipalveluun, joka mahdollistaa tehokkaan noutopalvelun organisoinnin ja asiakaskommunikaation.

Automaattiset noutopisteet

Automaattinen noutopiste mahdollistaa kaupan liiketoiminnan laajentamisen asiakkaan arkeen sopivalla tavalla. Sijoittamalla automaattinen noutolokerikko kaupan yhteyteen, noudot voivat tapahtua aukioloaikojen ulkopuolella.

ZeeVending on liitettävissä mihin tahansa automatisoituun lokerikkokalustoon, joten ostaja ei koskaan jää yhden toimittajan loukkuun. Kalustotoimittaja on tarvittaessa kilpailutettavissa.

Moduuleihin pohjautuvan ratkaisun voi ostaa paloissa. Voit aloittaa peruslokerikosta ja laajentaa tarvittaessa palvelunoutoon.
Asiakkaalle nouto on tehokas ja hyvin arkeen sopiva tapa ostosten tekemiseen. 58% S-ryhmän asiakkaista valitsee verkkokaupassa noudon kotiinkuljetuksen sijasta.

01

Asiakas tekee tilauksen verkkokaupasta ja valitsee noudon ajankohdan.

02

Kaupan henkilökunta kerää tilauksen ostokset ja täyttää ne lokerikkoon.

03

Kun lokero on täytetty, järjestelmä lähettää asiakkaalle noutokoodin ja saapumisohjeet.

04

Asiakas noutaa tilauksen syöttämällä noutokoodin lokerikolla. Käyttöliittymä ja lokerikon valot ohjaavat asiakkaan oikealle ovelle.

05

Kun asiakas on noutanut tilauksensa ja sulkenut lokerikon oven, merkitsee järjestelmä tilauksen noudetuksi.

Automaattinoutopisteen käyttö asiakkaan näkökulmasta

Lisämoduulit automaattinoutoihin

ZeeMobile - Kaupan mobiilikäyttöliittymä

Automaattinen noutolokerikko on kaupalle mahdollisuus parantaa asiakaskokemusta sekä laajentaa liiketoimintaa aukioloaikojen ja kaupan tilojen ulkopuolelle.

Toimitilojen tarjoajille ja taloyhtiöille kylmäsäädelty noutolokerikko parantaa tilan toimivuutta ja houkuttelevuutta.

ZeeStaff pilvipalvelu - tehokkuutta asiakaspalveluun

Yksittäisenkin automaattisen noutopisteen hallinnointi kannattaa tehdä keskitetyn pilvipalvelun kautta. Useamman lokerikon hallinnointi keskitetysti tehostaa työtä huomattavasti. Noutojen tiedot välittyvät automaattisesti lokerikoille ja niiden hallinnoinnista vastaavalle työntekijöille välittyy ajantasainen kuva lokerikkonoutojen nykytilasta ja historiasta. Tarvittaessa noudoille voidaan määrittää lisäaikaa tai ovet voidaan avata palvelun kautta etänä.

ZeePad - Ilmoittautumistyökalu

Helppokäyttöinen näppäimistö mahdollistaa asiakkaan ilmoittautumisen noutopisteelle saapuessaan. Näppäimistön voi sijoittaa ulos sopivaan paikkaan ja koodin syöttäminen voi avata puomin tai automaattioven.

Palvelunoutopisteet

Palvelunoutopiste on asiakaspalvelupiste, josta asiakas voi noutaa tilaamansa tuotteen asiakaspalvelijalta. ZeeLive-järjestelmä kommunikoi asiakkaan kanssa ja kertoo noudon valmiustilasta, asiakas pystyy ilmoittamaan järjestelmän kautta saapumisaikansa ja asiakaspalvelija pystyy näin järjestämään noutologistiikan tehokkaasti.

ZeeLive - palvelunoutopisteen pilvipalvelu

ZeeLive-työkalut mahdollistavat palvelunoutopisteen rakentamisen jopa ilman alkuinvestointia. Järjestelmällä on mahdollista korvata hankalat noudon manuaaliset käytännöt. ZeeLive-verkkopalvelu luo asiakaspalvelijoille kokonaiskuvan tulossa olevista tilauksista. Järjestelmä pyytää asiakkailta ilmoituksen saapumisesta, joten tuotteita voidaan hakea varastosta valmiiksi ja näin optimoida logistiikkaa.

Lisämoduulit palvelunoutopisteille

ZeeLive noutopääte -
asiakaspalvelijan pikanäkymä

Kiinteä pääte, jonka kautta asiakaspalvelija saa ajantasaisen kuvan tulevista noudoista ja pystyy suorittamaan noutojen tärkeimmät toiminnat tehokkaasti.

Lipuketulostin -
logistiikkaa tehostamaan

Tuotteiden nouto varastosta on yksi tärkeimmistä palvelunoudossa optimoitavista kohteista. Helppolukuinen, noudon kannalta tärkeät tiedot ja tunnisteet sisältävä lipuketulostin mahdollistaa tuotteiden tehokkaan noudon varastosta ja helpon varastonhallinnan. Ennen kaikkea tämä vähentää työntekijöiden kuormaa ja inhimillisten virheiden mahdollisuutta.

ZeePad -
Ilmoittautumis-työkalu

Helppokäyttöinen näppäimistö mahdollistaa asiakkaan ilmoittautumisen noutopisteelle saapuessaan. Näppäimistön voi sijoittaa ulos sopivaan paikkaan ja koodin syöttäminen voi avata puomin tai automaattioven.

Infonäyttö -
tilannekuvan luomiseksi

Tulossa olevat noudot kannattaa esittää työntekijöille yhdellä silmäyksellä infonäytön kautta. Näytön asennus noutopisteelle sopivaan paikkaan kuuluu näytön hintaan.

Ratkaisumme on laajasti käytössä

Noutoratkaisuillamme mahdollistetaan kymmeniä tuhansia noutotapahtumia viikossa. Videolla on visualisoitu koko Core Factoryn mahdollistaman noutoverkoston normaalin maanantain käyttödata.

Animaatiossa pelinappulat kuvaavat yhtä asiakasta ja pallot yhtä tilausta.

Case-esittely - S-Ryhmä

Core Factory on tuottanut älyn, käyttöliittymän ja pilvipalvelut S-Ryhmän Suomen kattavimpaan kylmäsäädeltyyn noutolokerikkoverkostoon.

Ratkaisussa toteutuvat korkeat vaatimukset elintarviketurvallisuuden ylläpidosta, luotettavuudesta ja kustannustehokkuudesta.

Tekoäly analysoi laitteita väsymättä ja ilmoittaa poikkeamista

Krispi on markkinoiden ainoa tekoälyavusteinen kylmälaitteiden valvontatyökalu, joka tekee laitteiden toimintaan liittyvät tärkeimmät poikkeamat ja havainnot näkyväksi.

Aivan kuin käytössä olisi tuhansia koulutettuja analyytikkoja seuraamassa kaikkia kylmälaitteitasi ympäri vuorokauden ja joiden työstä saisit päivittyvän, keskitetyn ja käytännönläheisen raportin päätöksentekosi tueksi. Tämä mahdollistaa korkeatasoisen tuoteturvallisuuden, huomattavan energiansäästön ja huollon optimoinnin.

Krispi on yhteensopiva useimpien kylmäjärjestelmien kanssa ja lisää yhteensopivuuksia voidaan lisätä tarvittaessa.

Krispin avulla

 • Vältät konerikoista ja lämpötilaylityksistä syntyvää hävikkiä ja riskiä elintarviketurvallisuudelle

 • Täytät HACCP-standardin valvontavaatimukset minimityöllä

 • Selkeytät huollon toimintaa ja vähennät ylimääräisiä käyntejä.Tunnistat kylmälaitteiden optimointitarpeet ja saavutat jopa kymmenien prosenttien säästön energiakustannuksissa.
 • Krispi valvoo kaikkia HOK-Elannon kauppakohteita

  Core Factory Oy on kehittänyt Krispi-ratkaisun läheisessä yhteistyössä päivittäistavarakaupan myymälöiden parhaiden kylmäasiantuntijoiden kanssa.

  Havainnollinen käyttöliittymä

  Selaimella käytettävä Krispi-pilvipalvelu näyttää yhdellä silmäyksellä kaikkien kylmälaitteiden tilanteen ja mahdollistaa nopean puuttumisen havaittuihin poikkeamiin. Tarkka näkymä säätötoimenpiteiden vaikutuksiin auttaa lämpötilojen optimoinnissa.

  Käyttöliittymä tarjoaa useita eri tason näkymiä kylmälaitteiden tilaan. Kokonaisen myymäläverkoston tärkeimmät havainnot löytyvät vilkaisulla. Myös sukellus yksittäisen kaupan tasolle ja jopa yksittäisen laitteen tilaan ja historiaan on mahdollista. Tämän tiedon avulla on mahdollista priorisoida huoltotoimenpiteet ja laitteiden säädöt. Tarkka kuva kaikkien laitteiden tilasta mahdollistaa huoltokäyntien tehostamisen. Samalla käynnillä voidaan säätää kaikki kohteen säätöä tai huoltoa tarvitsevat kylmälaitteet.

  ZeeMachine -
  automaattinen noutopiste

  Automaattinen noutolokerikko on kaupalle mahdollisuus parantaa asiakaskokemusta sekä laajentaa liiketoimintaa aukioloaikojen ja kaupan tilojen ulkopuolelle.

  Toimitilojen tarjoajille ja taloyhtiöille kylmäsäädelty noutolokerikko parantaa tilan toimivuutta ja houkuttelevuutta.

  Tekoäly seuloo valtavasta datamassasta oleellisia huomioita, jotka esitetään käyttöliittymässä havainnollisesti.

  Krispin suurin vahvuus on sen tekoäly, joka pystyy löytämään poikkeamat samaan tapaan kuin ihmisasiantuntija. Markkinoilla on lukuisia yksittäisten kylmälaitevalmistajien palveluita, jotka pystyvät näyttämään kyseisen laitevalmistajan kylmälaitteiden nykytilan. Mutta ainoastaan Krispi pystyy seulomaan kaikkien valmistajien laitteiden datamassasta huollon ja ylläpidon kannalta oleellisimmat havainnot näkyviksi.

  Yhteensopivuus ja käyttöönotto

  Krispistä poikkeuksellisen tekee sen mahdollisuus kytkeytyä mihin tahansa laitteeseen. Yhteensopivuus rakennetaan Core Factoryn kehittämän ZeeCore edge-yksikön avulla. Käyttövarmin ratkaisu on sijoittaa ZeeCore valvottavien kylmälaitteiden läheisyyteen, mutta tarvittaessa samalla yksiköllä voidaan valvoa verkon yli useamman kohteen kylmälaitteita.

  Jos liikkeen kylmälaitteet on jo verkotettu, esimerkiksi keskuskylmäkoneen kautta, ZeeCoren ja Krispin käyttöönotto voidaan tehdä yhdessä päivässä. ZeeCoree liitetään sähköverkkoon, kylmälaiteverkkoon ja internet-verkkoon. Tämän jälkeen Krispin käyttöönotto voidaan tehdä etänä. Pystymme ottamaan useita kauppakohteita käyttöön saman päivän aikana.

  Vaikka kohteen kylmälaitteita ei olisikaan verkotettu valmiiksi, Krispi voidaan silti ottaa käyttöön. Määrittelemme kohteen tarvitsemat toimenpiteet esitietoja kerätessämme. Meillä on kokemusta yli 400 valvontakohteen käyttöönotosta, joten pystymme auttamaan parhaiten erilaisiin kohteisiin sopivien ratkaisujen löytämisessä.

  Järjestelmä on käyttövarma

  Krispi pystyy kommunikoimaan kylmälaitteiden kanssa myös täysin ilman langattomia sensoreita. Tarvittaessa sensoreilla voidaan täydentää mittauksia, mutta käyttöönotto on suoraviivaisinta laitteiden omia sensoreita lukemalla. Näin järjestelmä on myös helppo ylläpitää.

  Järjestelmän toteutustavan ansiosta Core Factoryn asiakastuki pystyy analysoimaan ja ratkaisemaan useimmat tiedonkeruuongelmat tehokkaasti etänä.

  Krispi tuottaa kylmälaitteiden valtavasta datamassasta väsymättömästi havaintoja laajudella, johon ihmiset eivät pysty.

  Näiden havaintojen avulla jo yksittäisen kohteen säästöpotentiaali on tuhansia euroja vuodessa.

  Sopivan ratkaisun määrittely tarpeeseesi

  Käytettävä kylmäteknologia

  Onko kylmälaitteet jo valmiiksi verkotettu? Jos kyllä, Krispin kytkeminen on helppoa. Jos ei, laitteet voidaan joko johdottaa, tai hyödyntää langattomia sensoreita.

  Kohteen koko

  Analysoitavien kylmälaitteiden
  määrä vaikuttaa hintaan.

  Kauppakohteiden määrä

  Krispin hankkiminen kerralla useampaan kohteeseen on edullisempaa, kuin yksittäisiin.

  Esimerkkihinta

  Supermarket-kokoisessa kohteessa, jossa on 35-70 kylmälaitetta, Krispin hinnaksi muodostuu 65€ / kk + kertaluontoinen käyttöönottokustannus 2900€. (Sis ZeeCore-yksikön 5v takuulla)

  JAKELURATKAISUT
  Oppilaitokset

  Dynaamisen säilytysmahdollisuuden avulla saadaan säilytystilaa sieltä missä milloinkin tarvitaan

  Yhteiskäyttöautojen ja muiden avaintenjakelu on automatisoitu, jolloin ei työllistä henkilökuntaa ja avaimet pysyvät aina tallessa

  IT-kulutustavaraa voidaan itsenäisesti noutaa, jolloin mm. hdmi-kaapelit on aina saatavissa

  Aulapalvelun työn helpottaminen sisäisellä postinjakeluratkaisulla. Aulapalvelija voi lajitella postin lokerikkoon, jolloin vastaanottajan ei turhaan tarvitse käydä kyselemässä postia kun siitä saa aina ilmoituksen kun postia on noudettavissa

  Jakeluratkaisut
  Toimisto

  Työn sujuvoittaminen ja helpottaminen kun tarvikkeet ja laitteet ovat tallessa

  Rikkoutuneiden IT-laitteiden vaihtaminen uuteen on helppoa

  Dynaamisen säilytysmahdollisuuden avulla saadaan säilytystilaa sieltä missä milloinkin tarvitaan

  Yhteiskäyttöautojen ja muiden avaintenjakelu on automatisoitu, jolloin ei työllistä henkilökuntaa ja avaimet pysyvät aina tallessa

  IT-kulutustavaraa voidaan itsenäisesti noutaa, jolloin mm. hdmi-kaapelit on aina saatavissa

  Aulapalvelun työn helpottaminen sisäisellä postinjakeluratkaisulla. Aulapalvelija voi lajitella postin lokerikkoon, jolloin vastaanottajan ei turhaan tarvitse käydä kyselemässä postia kun siitä saa aina ilmoituksen kun postia on noudettavissa

  Ruokasäilytysratkaisulla voidaan tilata keskitetysti lounaat ja asiakas saa ilmoituksen kun lounas on noudettavissa

  Ruokasäilytysratkaisulla voidaan tilata kauppakassi valmiiksi toimistolle, joka voidaan napata mukaan kotiin työpäivän päätyttyä

  Kokonaisuudessaan nämä kaikki ratkaisut tarjoavat markkinoiden laajimman Smart Workplace ratkaisun, joka on integroitavissa muihin älytoimitusratkaisuihin kuten Empathic Building tms.

  Jakeluratkaisut
  Vähittäiskauppa

  Ruokatilausten noutaminen ilman ihmiskontaktia on turvallista ja nopeaa. Automaatti voidaan täyttää silloinkun henkilökunnalle parhaiten sopii ja noutotilanne ei uudestaan työllistä henkilökuntaa

  Ruokakaupan tilausten noutaminen automaatista 24/7. Kylmä kylmälokerosta, Pakasteet pakastimesta ja tuoreet leivät, banaanit yms. Huoneenlämpöisestä lokerikosta. Tavarat ovat hetkellisessä säilytyksessä oikeissa säilytyslämpötiloissa taaten parhaan laadun.

  Konttiratkaisuissa kontteja voidaa sijoittaa sopiville kulkureiteille ja noutopisteille, jolloin noutoliikenne ei häiritse muuta toimintaa.

  Myös nestekaasujakelu voidaan toteuttaa saman ratkaisun avulla, jolloin sekin voidaan toteuttaa asiakkaan itsepalveluna.

  Itsenäisillä jääkaappi- ja pakastin ratkaisuilla mahdollistetaan noutopisteverkoston rakentaminen liikenteen riteymäkohtiin, jolloin asiaks voi napata tilauksensa helposti omien kulkureittiensä varrelta.

  Jakeluratkaisut
  Teollisuus

  Dynaamisen säilytysmahdollisuuden avulla
  saadaan säilytystilaa sieltä missä milloinkin tarvitaan

  Yhteiskäyttöautojen ja muiden avaintenjakelu on automatisoitu, jolloin ei työllistä henkilökuntaa ja avaimet pysyvät aina tallessa

  Teollisuuden kulutustavaraa voidaan noutaa itsenäisesti ja kulutusta seurata

  Tavaran lähetys yrityksen sisällä on tehokasta, omatoimista ja seurattavaa.

  Jakeluratkaisut
  Terveydenhoito

  Työn sujuvoittaminen ja helpottaminen kun tarvikkeet ja laitteet ovat tallessa

  Rikkoutuneiden IT-laitteiden vaihtaminen uuteen on helppoa

  Dynaamisen säilytysmahdollisuuden avulla saadaan säilytystilaa sieltä missä milloinkin tarvitaan

  Yhteiskäyttöautojen ja muiden avaintenjakelu on automatisoitu, jolloin ei työllistä henkilökuntaa ja avaimet pysyvät aina tallessa

  IT-kulutustavaraa voidaan itsenäisesti noutaa, jolloin mm. hdmi-kaapelit on aina saatavissa.

  Aulapalvelun työn helpottaminen sisäisellä postinjakeluratkaisulla. Aulapalvelija voi lajitella postin lokerikkoon, jolloin vastaanottajan ei turhaan tarvitse käydä kyselemässä postia kun siitä saa aina ilmoituksen kun postia on noudettavissa.

  Ruokasäilytysratkaisulla voidaan tilata keskitetysti lounaat ja asiakas saa ilmoituksen kun lounas on noudettavissa. Oli kyseessä sitten lämmin tai kylmä lounas. Näin ollen ruokalähetit eivät pyöri turhaan sairaalassa edes takaisin vaan on tietty osoitettu paikka, jonne ruoat tilataan ja viedään.

  Ruokasäilytysratkaisulla voidaan tilata kauppakassi suoraan työpaikalle, joka voidaan napata mukaan kotiin työpäivän päätyttyä

  Kokonaisuudessaan nämä kaikki ratkaisut tarjoavat markkinoiden laajimman Smart Workplace ratkaisun, joka on integroitavissa muihin älytoimitusratkaisuihin kuten Empathic Building tms.

  Hoitotarvikejakelu voidaan automatisoida 24/7 itsepalveluksi, jolloin asiakas voi itse noutaa hoitotarvikkeensa itselleen sopivaan aikaan. Ratkaisu vapauttaa henkilökunnan työaikaa kun useampi tlaus voidaa hyllyttää automaattiin samanaikaisesti ja potilasturvallisesti

  Ratkaisun avulla lämpötilasäädetyt lääkkeet pysyvät järjestyksessä ja voidaan pitää saldokirjanpitoa sekä kirjaa siitä, kuka on kaapilla milloinkin käynyt ja mitä tehnyt.

  JAKELURATKAISUT
  Logistiikka

  Lähetysten tekeminen helppoa
  ja kuittaukset noudosta saatavissa

  Lokerikko mahdollista
  integroida yrityksen omiin järjeestelmiin.

  Paketin noudon tapahduttua, lokerikko heti käytettävissä seuraavaan lähetykseen.

  Lokerikon yhteiskäyttö eri brändeille mahdollista.

  JAKELURATKAISUT
  Tulevaisuuden ratkaisut

  Smart City

  Smart Hospital

  Smart Workplace

  Pyöräpysäköinnin ratkaisut

  Kortteliautomaatti

  Kokonaisvaltaista palvelua avaimet
  käteen periaatteella

  Palveluihimme kuuluvat asennus-, huolto- ja kierrätyspalvelut sekä leasing-rahoitus ja tuki arkkitehdeille ja suunnittelutoimistoille. Tarjoamme sinulle kattavan palvelukokonaisuuden, josta voit valita kohteeseesi parhaiten sopivan paketin.