Älykkäitä säilytysratkaisuja

Yritys

 

Punta Oy - vuodesta 1982

Punta Oy suunnittelee ja valmistaa korkealaatuisia ja kestäviä säilytys-, lukitus- ja jakeluratkaisuja, jotka parantavat tilojen toimintaa ja käytännöllisyyttä erilaisissa käyttöympäristöissä. Viime vuosina olemme kehittäneet ja laajentaneet toimintaamme älykkäisiin ratkaisuihin, jotka hyödyntävät pilvipalveluita, kännykkä- ja IoT-ohjausta

Yli 30-vuotias yritys on koko toimintansa ajan panostanut suomalaiseen laatuun ja luotettavuuteen, innovatiiviseen suunnitteluun ja designiin, palveluun sekä tuotteiden elinkaaren hallintaan.

Laskutusosoitteemme

Verkkolaskutusohjeet

Katso verkkolaskutusohjeet [PDF]

Ympäristöraportti

Ympäristöraportti 2010 [PDF]

KAPA 2 projekti

Projekti

 

Hygio Oy on Punta Oy:n tytäryhtiö. Hygio kehittää, markkinoi ja myy innovatiivisia hygieniaa parantavia tuotteita. Vakiotuotteiden lisäksi toimitamme asiakkaiden erityistarpeisiin räätälöityjä ratkaisuja. Otsonointikaapilla saadaan helposti ja nopeasti parannettua hygieniatasoa. Laite poistaa hajut ja desinfioi tekstiilit ja kovapintaiset materiaalit tehokkaasti. Käsittely soveltuu myös elektroniikan, kuten tietokoneiden ja puhelinten käsittelyyn. Asiakkaamme ovat terveydenhuollon, turvallisuuden, urheilun ja vaatetusalan ammattilaisia.

Yrityksemme arvoja ovat luotettavuus, avoimuus, raikkaus ja kotimaisuus.

Tutustu yritykseen: www.hygio.fi