Eerikkilä Sport & Outdoor Resorts

Eerikkilä Sport & Outdoor Resorts

Eerikkilä Sport & Outdoor Resorts on jalkapallon ja salibandyn sekä kaikkien omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneiden ihmisten kohtaamispaikka. Eerikkilä tarjoaa korkeatasoiset palvelut niin urheiluun, opiskeluun, yritystapahtumiin kuin luonto- ja liikunta elämyksiin.

Eerikkilän tilat ovat viimeisen päälle mietitty toimiviksi ja käyttäjiään palveleviksi – oli kyse urheilu- tai, kokoustiloista, majoituksesta tai muista vapaa-ajan tiloista. Toimitimme Eerikkilään naisten- ja miesten pukuhuoneisiin pukukaappeja sekä Punta style -sarjan penkkejä, kampaustasoja, kenkätelineitä ja naulakoita.

Pukukaapeiksi Eerikkilään valittiin Punta VK2 -pukukaapit, koska haluttiin säästää tilaa ja pukukaappien säilytyskorkeudeksi riitti hieman matalampi tila. VK2-pukukaappien vakiovarusteisiin kuuluvat hattuhylly, vaatetanko ja -koukut sekä jäykistetty teräskotelo-ovi. Kaappien väriksi valittiin Eerikkilän oman sinisen sävy, jotta pukuhuoneiden ilme tukee brändiä.

Pukukaappien lukitusjärjestelmäksi valittiin elektroninen numerokoodilukko, johon käyttäjä voi itse valita haluamansa nelinumeroisen salasanan. Elektroninen numerokoodilukko on hyvä valinta, kun halutaan pienentää mekaanisten lukkojen kalliita ylläpitokustannuksia. Kaappien maksimisäilytysajaksi haluttiin määrittää kaksi tuntia, jonka jälkeen kaappi avautuu automaattisesti seuraavalle käyttäjälle.

Pukuhuonetiloihin toimitimme Punta style -kalustesarjan kenkätelineitä, naulakoita, penkkejä ja kampaustasoja. Uudistettujen pukuhuoneiden yleisilme on yhtenäinen, laadukas ja tukee Eerikkilän vahvaa brändiä. Style-sarjan kaikki kalusteet ovat edustavia eikä niissä ole mitään turhaa. Minimalistinen design, suorat selkeät linjat ja laadukkaat materiaalit sopivat skandinaaviseen sisustussuuntaukseen.

Kokonaisvaltaista palvelua avaimet
käteen periaatteella

Palveluihimme kuuluvat asennus-, huolto- ja kierrätyspalvelut sekä leasing-rahoitus ja tuki arkkitehdeille ja suunnittelutoimistoille. Tarjoamme sinulle kattavan palvelukokonaisuuden, josta voit valita kohteeseesi parhaiten sopivan paketin.