Esport Aalto

Ihanteellinen ratkaisu, joka sopii tilaan

Esport Aalto sijaitsee Otaniemessä, keskellä Aalto-yliopiston kampusta. Esport Aallossa on 2000 m2 tilaa, muun muassa kuntosali, Functional Zone -toiminnallisen harjoittelun alue ja boulderointiseinä.

Esport Aallossa on samanlaiset Puntan toimittamat Z-kaapit kuin pari vuotta sitten avatussa Esport Bristolissa.

Samalla kun pyrimme maksimoimaan liikuntatilat, haluamme varustaa pukuhuone- ja oheistilat tehokkaasti ja toimivasti. Puntan Z-kaappi on meille ihanteellinen ratkaisu, kun 40 cm:n leveyteen saadaan 2 kaappia, Hexi Arteva kertoo.

Kaappien älykäs lukitusjärjestelmä palvelee asiakkaita. Gantnerin patterilukitusjärjestelmä käyttää hyväkseen RFID-teknologiaa. Sirulukolla varustetut kaapit avataan luottokortin kokoisella jäsenkortilla tai rannekkeella. Kokonaisuus kattaa ulko-oven, kulunvalvontaportin ja pukukaapit.

Extreme Esportiin oma konsepti
Extreme Esport on uuden konseptin aktiviteettipuisto nuorille ja lapsille 7 vuoden iästä ylöspäin. Kohderyhmän, aktiviteettien ja käytön mukaisesti Extreme poikkeaa muista Esportin tiloista. Extremessä on erilaisia pukukaappeja isoista kaapeista pieniin lokeroihin sekä avonaulakkoja. Kaapit toimivat sisäänpääsyrannekkeella. Lisäksi asiakkaiden käyttöön on latauskaappeja, jotka nekin ovat Puntan toimittamia.

Esport ja Punta ovat tehneet pitkään yhteistyötä ja jokaisesta Esport-ketjun liikuntatilan pukuhuoneesta löytyy Puntan kaapit. Kumpikin yritys on ponnistanut samantyyppisistä yritteliäistä lähtökohdista, mistä on hyötyä yhteistyössä.

Haluamme pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita. Suomalaisena perheyrityksenä arvostamme Puntaa ja heidän laadukkaita tuotteitaan ja hyvää palvelua. Ne ovat meille tosi isoja asioita.

Kokonaisvaltaista palvelua avaimet
käteen periaatteella

Palveluihimme kuuluvat asennus-, huolto- ja kierrätyspalvelut sekä leasing-rahoitus ja tuki arkkitehdeille ja suunnittelutoimistoille. Tarjoamme sinulle kattavan palvelukokonaisuuden, josta voit valita kohteeseesi parhaiten sopivan paketin.