HUB-kontti tuo uusia mahdollisuuksia tavaroiden liikkumiseen

HUB-kontti tuo uusia mahdollisuuksia tavaroiden liikkumiseen

Logistiikkapalvelujen erityisosaajan Tavarataksi Finland Oy:n toiminta perustuu asiakaslähtöiseen ja nopeaan toimintaan. Arjen juoni ei ole vain kuljettamisessa, vaan myös uusien palvelumuotojen kehittämisessä.

Toimitusjohtaja Anssi Teva kertoo, että Tavarataksi Finlandin kuljetuksissa nopeus, joustavuus ja täsmällisyys on tärkeintä. Lisäksi etsitään uusia tapoja palvella asiakkaita entistä monipuolisemmin, minkä tuloksena lanseerattiin ainutlaatuinen HUB-lokerikkokontti.

HUB-kontti palvelee sekä kuluttaja- että yritysasiakkaita, sillä se sopii yrityksien ja kuluttajien monenlaisiin kuljetus-, nouto- ja vuokraustarpeisiin. Kyseessä on tavara-automaatti, johon on helppo tuoda tavaroita kuljetettavaksi eteenpäin tai noudettavaksi mihin vuorokauden ja vuodenaikaan tahansa. Erityistä on, että tavarat liikkuvat suoraan lokerikkojen välillä. Lähetykset eivät kulje jakelukeskusten kautta, joten tavarat siirtyvät nopeasti ja pysyvät ehjinä.

Nopeat toimitukset ja noudot Tavarataksin HUB-lokerikkokontista

Tarpeen mukaan räätälöidyn automaatin avulla voi lähettää, noutaa, vuokrata ja ostaa tavaraa vaivattomasti ja turvallisesti 24/7. Punnan jakeluratkaisujen myyntipäällikkö Juhana Haukioja painottaa, että mukaan HUBiin voi liittyä mikä vain palveluntarjoaja. Esimerkiksi yritykset, joilla ei ole omaa verkkokauppaa voivat käyttää Punnan käyttöliittymää palvelunsa tarjoamiseen tai sitten kevyin integroinnein yritykset voivat käyttää omaa verkkokauppaansa tai applikaatiotaan. Palvelut ovat käytettävissä juuri silloin, kun palvelulle on tarvetta, kellon ympäri, 365 päivää vuodessa.

HUB-kontti sopii yrityksien ja kuluttajien monenlaisiin kuljetus-, nouto-, vuokraus- ja lainaustarpeisiin, sillä HUBiin voidaan räätälöidä pienempiä lokeroja tai isompia rulo-ovellisia säilytystiloja. Isoon tilaan kookkaat tavarat ja lavat voidaan ajaa sisään trukilla ja sinne mahtuu vaikka muuttokuorma. Lisäksi esimerkiksi polkupyörä, sohva tai sänky siirtyy helposti paikkakunnalta toiselle. Rakennus-, muutto- tai asennustyöntekijät puolestaan saavat lokerikosta nopeasti vuokrattua vaikkapa Kulkupelin pakettiauton tai peräkärryn käyttöönsä.

Selainpohjaisesti toimivan lokerikon hallinta on helppoa. Lokerikossa on taustalla älykäs järjestelmä, joka on integroitu suoraan Tavarataksi Finlandin omaan toiminnanohjausjärjestelmään. Tilaaminen, maksaminen, avaaminen ja lähetyksien seuranta onnistuvat helposti – kaikkien oleellisten tietojen siirtyessä Tavarataksin järjestelmään.

HUB-lokerikkokontti kehitettiin yhteistyössä Punnan kanssa. Anssi Teva sanoo, että Punnan kanssa oli helppo toimia ja tehokkaan organisaation ansiosta myös tämänkaltaiset räätälöidyt ja nopeatempoiset projektit onnistuvat jouhevasti ja pysyvät aikataulussa.

Kokonaisvaltaista palvelua avaimet
käteen periaatteella

Palveluihimme kuuluvat asennus-, huolto- ja kierrätyspalvelut sekä leasing-rahoitus ja tuki arkkitehdeille ja suunnittelutoimistoille. Tarjoamme sinulle kattavan palvelukokonaisuuden, josta voit valita kohteeseesi parhaiten sopivan paketin.