Kansallisgalleria

KANSALLISGALLERIA - Tilaan sopiva design
Alusta asti räätälöity ratkaisu

Sinebrychoffin museossa tehtiin isompi asiakaspalvelutilojen muutos kesällä 2018, jolloin uudistettiin myös vierailijoille tarkoitetut säilytystilat. Museokävijöiden ulkovaatteille ja laukuille haluttiin osoittaa asianmukaiset säilytystilat, mutta kyse on paljon laajemmasta kokonaisuudesta kuin vain säilytystiloista.

Kansallisgallerian yhteistyökoordinaattori Päivi Hilska kertoo, että asiakkaan saapuessa museoon elämyksen on oltava yhtenäinen, kävijäpolulla kaikkien osa-alueiden on tuettava toisiaan ja niitä mitataan samoilla laatukriteereillä. Hänellä oli selkeä näkemys millaisia säilytyslokerojen pitää olla.

– Lasiovellisten lokerojen etuna on, että niihin ei jää niin helposti tavaroita kuin umpiovisiin ja kyse on myös turvallisuudesta. Digilukituksella varustettuna lokerot ovat toimivin mahdollinen ratkaisu. Digilukko on selkeä ja se on helppo lukita ja avata kun lukkolaite toimii myös vetokahvana. Päivi Hilska kävi Puntalla neuvottelemassa ratkaisusta. Valmista tuotetta ei ollut, joten ratkaisu kehitettiin yhdessä, apuna oli JKMM Arkkitehdit.
Teimme alusta loppuun räätälöidyn ratkaisun, jonka kaikki yksityiskohdat hiottiin ottamalla samalla huomioon muunneltavuus ja kustannustehokkuus, Ilkka Ratamo Puntalta kertoo.
Kansallisgalleria haluaa tukea kotimaista työtä, siksi aina kun on mahdollista käytetään kotimaisten valmistajien tuotteita.

Kotimaisen yhteistyötahon etuna on, että huolto sujuu nopeasti ja lisäpalveluja saa tarvittaessa. Ja kuten tässä projektissa taas nähtiin, kotimaisen toimijan kanssa on mutkattomampaa tehdä tuotekehitystä. Suunnittelu tuotti tulosta yllättävän nopeasti. Kahdessa kuukaudessa kaikki oli valmista.

Kokonaisvaltaista palvelua avaimet
käteen periaatteella

Palveluihimme kuuluvat asennus-, huolto- ja kierrätyspalvelut sekä leasing-rahoitus ja tuki arkkitehdeille ja suunnittelutoimistoille. Tarjoamme sinulle kattavan palvelukokonaisuuden, josta voit valita kohteeseesi parhaiten sopivan paketin.