Liikuntakeskus Hukka Xpress

LIIKUNTAKESKUS HUKKA - Xpress Alppilassa viihtyisyys on lähellä sydäntä

Brändiä kunnioittaen & ihmisten tarpeet huomioiden

Vuonna 2016 oululainen perheyritys Liikuntakeskus Hukka juhlisti 40-vuotispäiviään lanseeraamalla Xpress-ketjun, jonka ensimmäinen kuntosali avattiin Alppilaan. Xpress-kuntosaliketjun konseptin ytimenä on edullisuus, laatu ja aukioloajat.

Toimitusjohtaja Anna Rounajan mukaan Xpress-budjettiketjun idea jalostettiin lopulliseksi tuotteeksi lähtien asiakkaiden tarpeista. Xpress-kuntosalissa ei ole mitään turhaa, mutta mukana on kaikki oleellinen edullisesti toteutettuna.

Pukuhuonetiloista haluttiin tehdä tilavat ja varata asiakkaiden käyttöön riittävästi kaappitilaa. Alan standardina on 1 kaappi/10 hlöä, mutta Oulun oloissa 1 kaappi/8 hlöä on sopivampi. Sisustussuunnittelija loi pukukaappeihin leikkisyyttä Xpressin brändin mukaisilla väreillä. Oranssit, mustat, harmaat ja valkoiset kaapinovet rytmittyvät niin, että samanväriset ovet eivät koskaan osu rinnakkain.

Hyvä ja viihtyisä pukuhuonetila syntyy, kun tilasta ei tehdä liian avonaista ja hallimaista. Istuskelualueet ja kaappien muodostamat sopet, isot peilit, hyvät valot ja vesipisteet tuovat viihtyisyyttä ja käytännöllisyyttä.

Haimme läpi linjan konseptia tukevia, hyvännäköisiä, kohtuuhintaisia, toimivia ja pitkäikäisiä ratkaisuja. Puntan Karoliina Kannisto esitteli minulle kustannustehokkaan teräskaappiratkaisun, johon ihastuin heti. Mielestäni on aivan upeaa, että ratkaisu löytyi kotimaiselta toimittajalta! Tästä tuli aivan voittoisa kombinaatio, kun rauhalliseen vaaleaan tilaan yhdistettiin raikkaat kaapit.

Kokonaisvaltaista palvelua avaimet
käteen periaatteella

Palveluihimme kuuluvat asennus-, huolto- ja kierrätyspalvelut sekä leasing-rahoitus ja tuki arkkitehdeille ja suunnittelutoimistoille. Tarjoamme sinulle kattavan palvelukokonaisuuden, josta voit valita kohteeseesi parhaiten sopivan paketin.