Punnan tuotevalikoimasta löydät myös ratkaisut polkupyörien säilytykseen ja sähköpyörän akkujen lataukseen

Toteutimme palvelun, lokerikot latausmahdollisuudella sekä pyörien kiinnitysmekanismit Turun Tiedepuistossa toteutettavaan uudenlaiseen pyöräpysäköintikokeiluun.

Turun Tiedepuistossa kokeillaan uutta pyöräpysäköinnin palvelua. Lukitussa tilassa on tarjolla kuusi pyöräpaikkaa, jotka käyttäjä voi varata käyttöönsä joko vuorokauden tai koko kuukauden mittaiseksi ajaksi.

Kunkin pyörän saa lukittua rungostaan sisätilaan, ja lisäpalveluina tarjolle toteutettiin järjestelmällä hallinnoitavassa lokerikossa tavaroiden säilytystila, sähköpyörän akun latausmahdollisuus lokerossa sekä lisämaksusta pyörän huoltamiseen tarvittava tarvikesetti.

Käyttäjälle palvelu on helppokäyttöinen ja pysäköintitilan lukituksen, pyörälukituksen sekä lokerikon avaaminen tapahtuu helposti omalla puhelimella.

Palvelua ja kokonaisuutta voimme tarpeen mukaan räätälöidä vastaamaan tarvettasi.

Tilan pysäköintiä varten tarjoaa Turun Teknologiakiinteistöt ja kokonaisuuden koordinoinnista vastaa Turun ammattikorkeakoulu. Kokeilu on osa 6Aika: Vähähiilinen liikkuminen liikennehubeissa -hanketta.

Kokonaisvaltaista palvelua avaimet
käteen periaatteella

Palveluihimme kuuluvat asennus-, huolto- ja kierrätyspalvelut sekä leasing-rahoitus ja tuki arkkitehdeille ja suunnittelutoimistoille. Tarjoamme sinulle kattavan palvelukokonaisuuden, josta voit valita kohteeseesi parhaiten sopivan paketin.