Taloyhtiö – As Oy Modena

As Oy Modena on Asuva Oy:n rakentama, Tampereella sijaitseva kerrostaloyhtiö, joka tarjoaa vaihtoehdon tasokkaalle omakotitalolle.

"Modenan sijainti luonnonläheisessä Kaupissa tukee aktiivista elämäntapaa. Kellarissa sijaitseva sporttikellari suksien ja pyörien huoltopisteineen ja urheiluvälinevarastoineen tuo lisäarvoa aktiivisille asukkaille."
- Ida Väänänen, SAFA, BST-Arkkitehdit

PUNTA räätälöi kokonaisuuden yhteistyössä Asuva Oy:n kanssa.

Toimitimme Modenan sporttikellariin sporttivarusteille tarkoitettuja leveitä mustia kaappeja, joissa on pukukaappipuoli hattuhyllyllä ja vaatetangolla sekä hyllypuoli neljällä siirrettävällä hyllyllä. Kaapit ovat myös erikois-syviä, jotta varusteille on varmasti riittävästi tilaa.
Seinältä löytyy pieniä lokerokaappeja sekä keskilattialle sijoitettiin PUNTA Style-penkkejä, jotka sopivat arkkitehdin suunnittelemaan ympäristöön.

Lisää As Oy Modenan kokonaisuudesta pääset lukemaan täältä:

Kokonaisvaltaista palvelua avaimet
käteen periaatteella

Palveluihimme kuuluvat asennus-, huolto- ja kierrätyspalvelut sekä leasing-rahoitus ja tuki arkkitehdeille ja suunnittelutoimistoille. Tarjoamme sinulle kattavan palvelukokonaisuuden, josta voit valita kohteeseesi parhaiten sopivan paketin.