Tiedekeskus Heureka

TIEDEKESKUS HEUREKA - Ensivaikutelma on tärkeä
Oivaltamisen ilo teki tilaa Heurekan aulaan

Tiedekeskus Heurekassa Vantaalla käy vuosittain lähes 300 000 elämysten etsijää. Tiedekeskuksen asiakaspalvelutilat ja Heureka Shop uudistettiin talvella 2012. Vaatesäilytykseen tehtiin omaperäinen ratkaisu, jonka kehittämisessä Juha Punta Oy oli mukana.
Vaatesäilytykseen haettiin heurekamaista ratkaisua rakennuksen alkuperäisen suunnittelijan Arkkitehtitoimisto Heikkinen & Komonen Oy:n ja sisustusarkkitehti Jorma Valkaman kanssa, Heurekan kiinteistöpäällikkö Ulla Kortelainen kertoo.

Suunnittelutiimiin liittyivät jo varhaisessa vaiheessa Juha Punta Oy sekä Puuteos TM Oy. Arkkitehdillä oli vahva mielikuva siitä mitä haettiin, ja tähän lähdettiin yhteistyössä kehittämään ratkaisua.
Heurekan aulaan suunniteltiin pyöreämuotoinen kokonaisuus, jonka ulkoreunalla ovat Puntan laatikostot. Haasteena oli saada kokonaisuus toimimaan ja rakentaa ulkoreunasta yhtenäinen.

Tarve aktivoi tuotekehitystiimiä
Tuotekehitystyöllä on monta ulottuvuutta ja ratkaisu voi joskus olla yllättävän yksinkertainen oivallus. Heurekassa hyvä idea toteutettiin loppujen lopuksi hyvin pienillä asioilla. Kaareva yhtenäinen ulkoreuna rakennettiin erikokoisista vakiokaapeista, lokerikoista ja peitelevyistä. Heurekan projektissa eri toimijoiden yhteistyöllä oli suuri merkitys onnistuneen lopputuloksen aikaan saamisessa.

Olemme olleet tyytyväisiä kalusteiden toimivuuteen ja saaneet aulatiloista myös kävijöiltämme kiittävää palautetta, Ulla Kortelainen vahvistaa.
Juha Punta Oy:llä tuotekehitystiimi koostuu suunnittelun ja tuotannon asiantuntijoista. Tuotekehityksessä on kaksi väylää; asiakkaan yhteydenotosta lähtevä kehitys ja oman innovoivan tuotekehitysprosessin kautta syntyvät uutuudet.

Kokonaisvaltaista palvelua avaimet
käteen periaatteella

Palveluihimme kuuluvat asennus-, huolto- ja kierrätyspalvelut sekä leasing-rahoitus ja tuki arkkitehdeille ja suunnittelutoimistoille. Tarjoamme sinulle kattavan palvelukokonaisuuden, josta voit valita kohteeseesi parhaiten sopivan paketin.