Työkalukontti.fi

Uudenlainen työkalujen vuokrausautomaatti

Ensimmäinen Oy Työkalukontti Ab:lle suunnittelemamme vuokrausautomaatti sijaitsee Raisiossa K-Rauta Kuninkojan yhteydessä. Automatisoitu työkalujen vuokrauspalvelu on tarkoitettu erityisesti kuluttaja-asiakkaille. Automaatissa on noin 40 erilaista työkalua. Vuokrattavana on esimerkiksi sahoja, sirkkeleitä, pesukalustoa, porakoneita, maantiivistäjiä, mittausvälineitä ja hiomakoneita.

Vuokraus tapahtuu www.työkalukontti.fi -sivuston kautta. Asiakas saa sähköpostiinsa linkin, jolla avataan työkalukontin ulko-ovi ja noudetaan lokerossa oleva työkalu. Nouto ja palautus tehdään täysin automatisoidusti mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Jakeluratkaisujen myyntipäällikkö Juhana Haukioja kertoo, että automaatin suunnittelu oli täysiverinen softakehitysprojekti.

– Suunnittelimme koko softan ulko-oven ohjauksesta maksuliikenteeseen. Teräslokerot räätälöimme mittojen mukaan eri tuotteille sopiviksi, ja kontissa on myös vaijeriboxi suurempien laitteiden kiinni sitomiseen.

Punta huolehti myös asennuksesta, sisustuksesta ja turvallisuusratkaisuista. Kontti on helppo sijoittaa paikoilleen, tarvitaan vain sähkövirtaa ja mobiili nettiyhteys.

– Meiltä saa kaikki tarvittavat komponentit. Kontin sisällä on esimerkiksi kameravalvonta. Liveseuranta tapahtuu nettilinkin välityksellä.

Helppo, automatisoitu ja vaivaton

Kuluttajille suunnitellulla ratkaisulla on tarvetta, sillä tuhansia euroja maksavia työkaluja ei ole välttämättä järkevää omistaa aina itse. Työkalukontista vuokraus on helppoa, vaivatonta ja nopeaa. Lisäksi ekologisuus ja jakamistalous ovat trendejä, joihin Työkalukontti tarjoaa kestävän ratkaisun.

Haukioja kertoo, että kehitystyössä mennään jatkuvasti eteenpäin.

– Kehitämme käytettävyyttä, esimerkiksi maksupuolta ja vuokrausvaihtoehtoja. Automaatin lokeroita voidaan varioida ja kokoja päivittää uusia tuotteita varten.

Kokonaisvaltaista palvelua avaimet
käteen periaatteella

Palveluihimme kuuluvat asennus-, huolto- ja kierrätyspalvelut sekä leasing-rahoitus ja tuki arkkitehdeille ja suunnittelutoimistoille. Tarjoamme sinulle kattavan palvelukokonaisuuden, josta voit valita kohteeseesi parhaiten sopivan paketin.