Punta Oy

Kiasma – Museet för nutidskonst

Nya fackskåp med glasdörrar betjänar nu kunderna i nyrenoverade Kiasma

Museet för nutidskonst, Kiasma, som ligger i Helsingfors återinvigdes den 7 april 2022 efter en årslång renovering. Kiasma är en del av Nationalgalleriet och visar upp, samlar och gör samtidskonst känd. Kiasma arrangerar även föreställningar och evenemang.

1 500 besökare deltog vid invigningen av det nyrenoverade Kiasma och klädförvaringen och kundfackskåpen användes flitigt. Puntas lättanvända fackskåp med nummerkodlås prisades och gjorde det snabbare för kunderna att lämna in och hämta sina saker. Fackskåpen med glasdörrar är stilrena, men också praktiska, eftersom man inte glömmer sina saker lika lätt som i ett vanligt fackskåp tack vare glasdörren.

Puntas LK4 fackskåp med glasdörr bildar en effektfull fackskåpshelhet i lobbyn och fungerar som förvaringsplats för kundernas saker.

Låsen fungerar med en 4-siffrig kod som användaren väljer och man behöver därför inte en mekanisk nyckel. Detta ger betydande besparingar i underhållskostnader eftersom man inte längre behöver byta lås på grund av tappade nycklar. Man valde också Puntas VKP- och VK2-skåp till personalens omklädningsrum.

Bekanta dig med PUNTA klädskåp

Bekanta dig med PUNTA låslösningar

Heltäckande tjänst enligt principen för nyckelfärdigt

Våra tjänster omfattar montering, underhåll och återvinning samt leasingfinansiering och stöd till arkitekter och designbyråer. Vi erbjuder dig ett omfattande tjänstepaket där du kan välja det paket som bäst passar ditt objekt.