Colyseum Gym

Colyseum i Rosendal, Vanda, öppnar upp en helt ny värld när det kommer till gymträning.

Företagaren Vertti Harjuniemi ville bygga en plats där han kunde erbjuda all sin expertis i kombination med högklassiga utrustningar och utrymmeslösningar. Verttis partner vid grundandet av Colyseum var Miska Berg, VD för Century Films Oy.

Vad du än gör på gymmet erbjuder vi bästa möjliga miljö, försäkrar Vertti.

Man spelade även in dokusåpan ”Tikissä” på Colyseum. I seriens inledande avsnittet, som visades på TV5, besökte man Puntas fabrik och berättade hur det var att starta upp ett gym och hur en tom plats blev till en snygg träningsplats. Avsnittet kan ses i Dplay.

Stil och användbarhet under kontroll

Inredningsdesignern Minna Haapakoski stod för inredning och helhetsuttryck. Det rådande temat är industriellt, klara färger och ändamålsenliga lösningar. Stilen går också igen i gymmens foajéområde och omklädningsrum.

Utgångspunkten var att erbjuda kunder högkvalitativa omklädnings- och förvaringsutrymmen som stödjer utrymmets övergripande uttryck. Under sitt besök på Puntas fabrik fick Vertti Harjuniemi konkreta bekanta sig med klädskåpen och andra alternativ. Valet föll på en lösning med två dörrar ovanpå varandra. Skåpdörrarna är av laminat och målade med svart strukturfärg. Identifiering och låsning fungerar med Gantner RFID-lås och DL Softwares programvara. RFID-lås säkerställer effektiv användning av skåp och att det alltid finns ett ledigt skåp för besökarens kläder och tillbehör.

Man behövde vara noga vid utrymmesdesignen för att rymma tillräckligt många skåp i omklädningsrummen. Asennus Suomi Oy monterade skåpen.

En ny PUNTA Style-bänklösning placerades mitt på golvet i de båda omklädningsrummen för att mjuka upp inredningen. Man hittade även skoställ till vindfånget i Puntas sortiment och en hög hylla bakom receptionen för produkter som de säljer på gymmet.

Heltäckande tjänst enligt principen för nyckelfärdigt

Våra tjänster omfattar montering, underhåll och återvinning samt leasingfinansiering och stöd till arkitekter och designbyråer. Vi erbjuder dig ett omfattande tjänstepaket där du kan välja det paket som bäst passar ditt objekt.