Kuntokeskus Liikku

KUNTOKESKUS LIIKKU – Kundtrivsel som grund för utrymmen och funktioner

Låslösningen hjälper till att betjäna kunderna bättre
Johanna och Heikki Riihijärvi öppnade det första Liikku-gymmet år 2010 och 2016 började Liikku expandera till att bli en rikstäckande kedja. Under 2018 öppnades 12 nya gym och målet för nästa år är detsamma. En av möjliggörarna till tillväxt är kundlöftet, där Liikku erbjuder marknadens bästa pris/kvalitetsförhållande och vill vara det mest rättvisa gymmet i Finland.

Liikku fungerar kostnadseffektivt och utnyttjar teknik och automation. Organisationen är lätt och kundtjänsten sker främst online. Tjänsterna bokas och betalas elektroniskt och man rör sig i lokalerna med ett personligt medlemskort.

I Liikkus omklädningsrum finns ett skåp med lås för varje besökare under träning. Stålskåpen levererades av Punta och har Liikkus gröna färg och skåpen har stora vita nummerdekaler.

Eftersom Liikkus salar är tillgängliga för kunder varje dag från kl. 05.00 till 23.00 måste låssystemet fungera smidigt. Man kommer in i lokalerna med ett medlemskort och samma kort ger även tillgång till ett klädskåp.Inga fler tappade nycklar och trasiga lås
Man använder ett GAT Lock 6010 som är kompatibelt med Gantners låssystem. Låsen är tekniskt säkra. Beroende på användning håller batteriet i 5–7 år.

Lösningen är praktisk. Kunden kan reservera ett skåp åt gången och vid problem kan dörren öppnas med huvudnyckeln. Systemloggen berättar vem som använde nyckeln och när.

Förhållandet mellan pris och kvalitet och leveranssäkerhet är enastående. Låsen förinstalleras på Puntas fabrik, så det räcker att lyfta skåpen på plats. Vi får återkoppling om trivsamma omklädningsrum, att låset redan är integrerat i skåpdörrarna och att man slipper ta med sig sina egna lås, säger Johanna Riihijärvi.

Heltäckande tjänst enligt principen för nyckelfärdigt

Våra tjänster omfattar montering, underhåll och återvinning samt leasingfinansiering och stöd till arkitekter och designbyråer. Vi erbjuder dig ett omfattande tjänstepaket där du kan välja det paket som bäst passar ditt objekt.