Porin Puuvilla

RFID-låsning gör det enklare att hantera förvaringsutrymmen

Det finns 80 butiker i Porin Puuvilla köpcentrum och nästan 6 miljoner kunder besöker centret varje år. Köpcentrets direktör Tea Siivola berättar att Puuvilla finns där för kunden och därför måste man ta väl hand om kunderna och lyssna till deras önskemål.

- Många kommer för att roa sig och spendera tid i köpcentret och då blir exempelvis en vadderad jacka för varm på vintern. Vi behövde förvaringsutrymme för både väskor och kundernas ytterkläder.

Förvaringslösningen är omsorgsfullt konstruerad i enlighet med kundens fördesign och användarprofil: klädskåp för ytterkläder samt mindre fackskåp för väskor, cykelhjälmar och shopping.

– Punta var aktivt och jag fick genast ett anbud. En säljare besökte platsen för att kontrollera placering, mått och presentera låslösningen. Man gjorde affärer direkt och snabbheten var ett plus för oss. Monteringen var också enkel och diskret. Projektet krävde inget arbete från oss eftersom allt levererades färdigt och de fabriksmonterade låsen fungerade direkt.

Ett modernt låssystem är viktigt i ett köpcentrum med dagliga besökare i intervallet 15 000–25 000.

Låsen på Puuvillas skåp och fackskåp är av modellen Safe-O-Tronic LS 300 RFID. Låset fungerar med alla chipkort.

Låset är en integrerad del av skåpet eftersom det löser nyckelhanteringsproblem. Nycklarna försvinner inte, det finns inget behov av att göra nya, och dörrarna som öppnas samtidigt på kvällen förhindrar att fackskåpen upptas för privat bruk. RFID-lås sparar steg och pengar.

Läs mer om fackskåp och klädskåp:
PUNTA fackskåp
PUNTA VKP pukukaapit

Heltäckande tjänst enligt principen för nyckelfärdigt

Våra tjänster omfattar montering, underhåll och återvinning samt leasingfinansiering och stöd till arkitekter och designbyråer. Vi erbjuder dig ett omfattande tjänstepaket där du kan välja det paket som bäst passar ditt objekt.