Stil och funktionalitet i omklädningsrummen på Allas Sea Pool

Stil och funktionalitet i omklädningsrummen på Allas Sea Pool

Under sommaren 2023 renoverades omklädningsrummen på havsspat Allas Sea Pool. Förutom huvudbyggnaden finns det även omklädningsrum i separata byggnader strax vid poolområdet.

Den välbeprövade modellen VKZ valdes för skåpen i omklädningsrummen. Tack vare deras uppbyggnad blir det plats för maximalt med skåp. De flytande omklädningsrummen inreddes med skåpdörrar i laminat och omklädningsrummen i huvudbyggnaden med skåpdörrar i ekfaner. Ramarna är av galvaniserad stålplåt.

Kulören på skåpramarna i de flytande omklädningsrummen är RAL7006FT och i huvudbyggnaden RAL7039FT. De jordiga, dämpade färgnyanserna är ett vackert komplement till inredningen med träpaneler på invändiga och utvändiga ytor i omklädningsrummen och dörrar i frostat glas som skapar en sammanhängande rumskänsla.

Allas Sea Pool är ett havsvattenspa med mångsidiga tjänster och flytande bastur. Snygg nordisk träkonstruktion och arkitektur erbjuder en rogivande skandinavisk miljö. Bastun värms upp varje dag året om, och du kan ta ett dopp i både havsvattenpoolen och den uppvärmda poolen.

Heltäckande tjänst enligt principen för nyckelfärdigt

Våra tjänster omfattar montering, underhåll och återvinning samt leasingfinansiering och stöd till arkitekter och designbyråer. Vi erbjuder dig ett omfattande tjänstepaket där du kan välja det paket som bäst passar ditt objekt.