Search
Close this search box.

Krispi

Reaaliaikainen seuranta:

Valvoo laitteiden lämpötiloja ja muita käyttötietoja

Hälytykset:

Tunnistaa poikkeamat ja lähettää hälytykset reaaliaikaisesti virhetilan korjaamiseksi

Raportointi:

Tuottaa raportteja, joilla voi osoittaa elintarviketurvallisuusmääräysten ja -ohjeiden noudattamista

Tekoäly analysoi laitteita väsymättä ja ilmoittaa poikkeamista

Krispi - Älykäs kylmävalvonta

Krispi on markkinoiden ainoa tekoälyavusteinen kylmälaitteiden valvontatyökalu, joka tekee laitteiden toimintaan liittyvät tärkeimmät poikkeamat ja havainnot näkyväksi.

Aivan kuin käytössä olisi tuhansia koulutettuja analyytikkoja seuraamassa kaikkia kylmälaitteitasi ympäri vuorokauden ja joiden työstä saisit päivittyvän, keskitetyn ja käytännönläheisen raportin päätöksentekosi tueksi. Tämä mahdollistaa korkeatasoisen tuoteturvallisuuden, huomattavan energiansäästön ja huollon optimoinnin.

Krispi on yhteensopiva useimpien kylmäjärjestelmien kanssa ja lisää yhteensopivuuksia voidaan lisätä tarvittaessa.

Krispi tuottaa kylmälaitteiden valtavasta datamassasta väsymättömästi havaintoja laajuudella, johon ihmiset eivät pysty. Näiden havaintojen avulla jo yksittäisen kohteen säästöpotentiaali on tuhansia euroja vuodessa.

Krispi Edge
Punta Smart Solutions

Krispin avulla

Krispi havainnollinen käyttöliittymä

Krispi Älykäs kylmävalvonta

Havainnollinen käyttöliittymä

Selaimella käytettävä Krispi-pilvipalvelu näyttää yhdellä silmäyksellä kaikkien kylmälaitteiden tilanteen ja mahdollistaa nopean puuttumisen havaittuihin poikkeamiin. Tarkka näkymä säätötoimenpiteiden vaikutuksiin auttaa lämpötilojen optimoinnissa.

Käyttöliittymä tarjoaa useita eri tason näkymiä kylmälaitteiden tilaan. Kokonaisen myymäläverkoston tärkeimmät havainnot löytyvät vilkaisulla. Myös sukellus yksittäisen kaupan tasolle ja jopa yksittäisen laitteen tilaan ja historiaan on mahdollista. Tämän tiedon avulla on mahdollista priorisoida huoltotoimenpiteet ja laitteiden säädöt. Tarkka kuva kaikkien laitteiden tilasta mahdollistaa huoltokäyntien tehostamisen. Samalla käynnillä voidaan säätää kaikki kohteen säätöä tai huoltoa tarvitsevat kylmälaitteet.

Krispi Älykäs kylmävalvonta

Tekoäly seuloo valtavasta datamassasta oleellisia huomioita, jotka esitetään käyttöliittymässä havainnollisesti

Krispin suurin vahvuus on sen tekoäly, joka pystyy löytämään poikkeamat samaan tapaan kuin ihmisasiantuntija – vain paljon tehokkaammin. Markkinoilla on lukuisia yksittäisten kylmälaitevalmistajien palveluita, jotka pystyvät näyttämään kyseisen laitevalmistajan kylmälaitteiden nykytilan. Mutta ainoastaan Krispi pystyy seulomaan minkä tahansa valmistajan laitteiden valtavasta datamassasta huollon ja ylläpidon kannalta oleellisimmat havainnot näkyviksi.

Punta Solutions Krispi AI
Krispi Älykäs kylmävalvonta

Konfiguroitavat hälytykset ja käyttäjäroolit

Krispi älykäs kylmävalvonta käyttöliittymä
Krispi intelligent cold monitoring summary
Yhteensopivuus ja käyttöönotto

Krispistä poikkeuksellisen tekee sen mahdollisuus kytkeytyä mihin tahansa laitteeseen

Yhteensopivuus rakennetaan kehittämämme edge-yksikön avulla. Käyttövarmin ratkaisu on sijoittaa edge-yksikkö valvottavien kylmälaitteiden läheisyyteen. Samalla yksiköllä voidaan valvoa verkon yli useamman kohteen kylmälaitteita.

Jos liikkeen kylmälaitteet on jo verkotettu, Krispin käyttöönotto voidaan tehdä yhdessä päivässä. Edge-yksikkö liitetään sähköverkkoon, kylmälaiteverkkoon ja internet-verkkoon. Tämän jälkeen Krispin käyttöönotto voidaan tehdä etänä.

Järjestelmä on käyttövarma

Krispi pystyy kommunikoimaan kylmälaitteiden kanssa langattomasti. Tarvittaessa sensoreilla voidaan täydentää mittauksia, mutta käyttöönotto on suoraviivaisinta laitteiden omia sensoreita lukemalla. Näin järjestelmä on myös helppo ylläpitää.

Kokonaisvaltaista palvelua avaimet
käteen periaatteella

Palveluihimme kuuluvat asennus-, huolto- ja kierrätyspalvelut sekä leasing-rahoitus ja tuki arkkitehdeille ja suunnittelutoimistoille. Tarjoamme sinulle kattavan palvelukokonaisuuden, josta voit valita kohteeseesi parhaiten sopivan paketin.