Search
Close this search box.

Storage

Yli 20 miljoonaa

noutoa / vuosi

Yli 150 000

lokeroa / ovea

Yli 3 000

Smart Locker -automaattia

Punta Smart Solutions

Storage

Sujuva ja nopea

Punta Storage on paras ratkaisu nykyaikaisiin säilytysympäristöihin ja -tarpeisiin. Ne ovat erityisen sopivia sijainteihin, joissa käyttäjävaihtuvuus ja tarpeet ovat suuria ja käyttöoikeuksien hallinta perinteisesti tehotonta ja kallista.

Tyypillisiä paikkoja ovat koulut, toimistot, sairaalat ja liikenteen keskusasemat (esimerkiksi rautatieasemat, satamat, lentokentät).

Punta Storage tarjoaa joustavia ja monipuolisia säilytysratkaisuja vaihteleviin sisä- ja ulkoympäristöihin. Punta Storage tukee rajatonta määrää automatisoituja lokerikkoja, sillä on keskitetty hallintaohjelmisto sekä uusin käyttöliittymä.
Punta Storage Locker with payment
Punta Storage

Avainominaisuudet

Punta Luggage Lockers Finnlines
Punta Storage

Joustava käyttäjätilan muuttaminen

Mukautuu tarjotakseen kaikille käyttäjäryhmille parhaan mahdollisen kokemuksen

Riippuen tarpeistanne kohderyhmänne käyttäjät voivat olla yrityksen työntekijöitä, vierailijoita tai molempien yhdistelmä. Punta Storage mukautuu kaikkiin mahdollisiin tarpeisiin.

Järjestelmä voidaan synkronoida yrityksen käyttäjätietokantaan olemassa olevine työntekijöiden alaryhmineen, jolloin se tarjoaa käyttäjälle tämän ryhmän mukaan määritetyt palvelut tai rajoitukset.

Järjestelmän toimintaperiaate voi perustua joko kertaluontoiselle (dynaaminen) tai jatkuvalle (staattinen) käytölle. Dynaaminen käyttö on optimaalinen valinta niihin kohteisiin, joissa on paljon satunnaisia käyttäjiä tai missä kaikki käyttäjät eivät ole paikalla samaan aikaan.

Loppukäyttäjäkokemus on selkeä ja järjestelmä on helppokäyttöinen, koska se automaattisesti tarjoaa kaikkein sopivimman vaihtoehdon käyttäjäasetusten perusteella.

Punta Luggage Lockers Finnlines

Kokonaisvaltaista palvelua avaimet
käteen periaatteella

Palveluihimme kuuluvat asennus-, huolto- ja kierrätyspalvelut sekä leasing-rahoitus ja tuki arkkitehdeille ja suunnittelutoimistoille. Tarjoamme sinulle kattavan palvelukokonaisuuden, josta voit valita kohteeseesi parhaiten sopivan paketin.