Search
Close this search box.

Pukukaapit

Ovet

Vakio-ovemme ovat 19 mm paksut, vahvistetut ja jäykistetyt teräskotelo-ovet, joissa on nylon-laakeroitu piilosaranointi. Vakiona toimitettavien vaimennustyynyjen ansiosta ovet ovat hiljaiset käytössä. Ovet toimitetaan vakiona oikeakätisinä ja tilauksesta myös vasenkätisinä. Laajasta valikoimastamme löytyy lukuisia ovimalleja sekä materiaalivaihtoehtoja eri käyttökohteiden vaatimuksiin. Vaativiin kohteisiin suosittelemme teräskotelo-ovia tai laminaattiovia. Lukot voidaan valita laajasta valikoimasta eri valmistajien lukkoja. Ovien lisävarusteisiin (numeroinnit, koukut ym.) voit tutustua täällä.

Alla esittelemme suosituimpia ovimallejamme.

Teräsovet

Teräslevystä valmistettuja ovia toimitetaan PUNTA-värikartan
väreissä ja tilauksesta myös muissa RAL-sävyissä.
Teräskotelo-ovi

TERÄSKOTELO- JA ERIKOISLUJA TERÄSKOTELO-OVI

Teräskotelo-oven paksuus on 19 mm. Hitsattu kaksinkertainen kotelorakenne ja sisäjäykiste takaavat vahvan rakenteen. Valmistetaan kylmävalssatusta 0,75 mm:n teräslevystä. Toimitetaan vakiona. Erikoislujan teräskotelo-oven paksuus on 20 mm. Vakio-oven ominaisuudet yhdistettynä 2,0 mm levynpaksuuteen takaavat erittäin vahvan ja vääntöjäykän rakenteen. Saatavana erikoistilauksesta.

rei'itetty teräsovi

Reijitetty teräskotelo-ovi

Reikien halkaisija 3 mm, reikiä 30 % oven pinta-alasta.

Postilokero-ovi

Postiovi:

Saatavilla kaappeihin LK4, LK8, LK10 ja LK12. Postiaukon koko 30*240 mm. Valmistetaan kylmävalssatusta 0,75 mm:n teräslevystä.

MUUT OVIVAIHTOEHDOT

Puuviiluovi

Puuviiluovi

Ovien runko on joko lastu- tai MDF-levyä. Toimitetaan yleisesti saatavilla olevien puulajien mukaan, myös sävytettynä.

Sävytetty puuviiluovi

Laminaattiovi

Ovien runko on joko lastu- tai MDF-levyä. Laminaattipintana käytämme korkeapainelaminaattia, mikä on hyvin kulutusta kestävää. Ovien reunalistaksi suosittelemme joko ABS-nauhaa, upotettua (8mm) puureunaa tai pelkkää MDF-reunan lakkausta tai vahausta. Värit mm. Formica Collection -malliston mukaan.

Maalattu MDF-ovi

Maalattu MDF-ovi

Ovien runko korkealaatuista MDF-levyä. Maalipinnoitus saatavilla mm. Tikkurilan värikartan väreissä.

Punta säleovi

Säleovet

Säleovia toimitetaan vain yli 400 mm korkeina. Säleovia saatavana lakattuna tai sävytettynä (mänty, koivu, pyökki ja tammi) sekä maalattuna.

Punta lasiovi

LASIOVET

Ovissa saranasivulla alumiinireuna, joka voidaan tarvittaessa maalata PUNTA-värikartan väreillä. Lasiovea on saatavilla mm. kirkkaana, savunharmaana ja huurrelasina. Kysy lisää myynnistä.

Punta pleksiovi

PLEKSIOVET

Ovissa pitkillä sivuilla alumiinireunat, jotka voidaan tarvittaessa maalata PUNTA-värikartan väreillä. Pleksiovi on akryylilevyä (6 mm tai 10 mm). Vakioväri on vaalea savunharmaa ja tilauksesta saatavana myös kirkkaana ja opaalin värisenä.

Maalattu MDF-ovi

Umpilaminaattiovet

Ovissa pitkillä sivuilla alumiinireunat, jotka voidaan tarvittaessa maalata PUNTA-värikartan väreissä. Umpilaminaatin paksuus 6 tai 10 mm, saatavissa mm. Formica Collection -malliston mukaan.

Punta kuvaovet ART

PUNTA KUVAOVET

PUNTA kalusteet voivat olla yksilöllinen osa sisustusta. Teräsoveen kuvapinta saadaan teippaamalla. Laminaattipinnoille vaihtoehtoina ovat teippaus ja tulostustekniikat. Kuvapinta on mahdollista saada useimpiin ovikokoihimme.

Kokonaisvaltaista palvelua avaimet
käteen periaatteella

Palveluihimme kuuluvat asennus-, huolto- ja kierrätyspalvelut sekä leasing-rahoitus ja tuki arkkitehdeille ja suunnittelutoimistoille. Tarjoamme sinulle kattavan palvelukokonaisuuden, josta voit valita kohteeseesi parhaiten sopivan paketin.