Search
Close this search box.

Finnish Design Shop – Showroomin näyttävyys jatkuu myös henkilökunnan tiloihin

Finnish Design Shop - Showroomin näyttävyys jatkuu myös henkilökunnan tiloihin

Viime vuonna Finnish Design Shop avasi Turkuun verkkokaupan uuden logistiikkakeskuksen yhteyteen ensimmäisen oman showroominsa. Punta toimitti Finnish Designin Shopin toimipisteeseen henkilökunnan pukuhuonetiloihin kalusteet, jotka luontevasti jatkavat näyttävän ja avaran showroomin henkeä.

”Logistiikkakeskuksen julkisivusuunnittelusta vastasi Avanto Arkkitehdit Oy, ja sisustusarkkitehtuuri on puolestaan Studio Joanna Laajiston käsialaa. Showroom on avara ja korkea: näyttävät puuelementit, suuret betonipinnat ja runsas luonnonvalo luovat tilaan vaikuttavan ja mieleenpainuvan tunnelman. Tilassa on valtavat, kahdeksan metriä korkeat ikkunaseinät, jotka tuovat luonnon tärkeäksi osaksi sisätiloja”, kertoo Showroom Managerina toimiva Maija Rasila.

Showroomin sisustuselementeissä näkyy vahvasti näyttävät ja ajattoman kauniit puuelementit. Tätä samaa kaunista ja laadukasta tunnelmaa haluttiin tuoda myös henkilökunnan pukuhuonetiloihin. Pukuhuoneisiin valittiin Punta VKZ pukukaapit, jotka soveltuvat oivallisesti pukeutumistiloihin silloin, kun halutaan säästää tilaa ja kun hieman kapeampi tila riittää. Jokaisella henkilökunnan jäsenellä on pukukaapissa käytössään korkea kapeampi tila, jossa pitkienkin takkien säilyttäminen on toimivaa. Lukitusjärjestelmäksi pukukaappeihin valikoitui RFID-lukitus.

Pukukaappien yhteyteen laitettiin uudenlainen tyylikäs ”riippuva” kenkäteline, jonne kengät saadaan siististi. Tämä ratkaisu helpottaa ja tehostaa päivittäin siistijöiden työtä.

Henkilökunnan pukeutumistilan kruunaa nimensä mukaisesti tyylikäs PUNTA Style penkki. Style penkissä ei ole mitään turhaa – se on ajaton minimalistisen designinsa ansiosta ja sopii täydellisesti skandinaaviseen sisustukseen. Finnish Design Shopille valikoitui premium-tason style penkki massiivipuulla.

Kokonaisvaltaista palvelua avaimet
käteen periaatteella

Palveluihimme kuuluvat asennus-, huolto- ja kierrätyspalvelut sekä leasing-rahoitus ja tuki arkkitehdeille ja suunnittelutoimistoille. Tarjoamme sinulle kattavan palvelukokonaisuuden, josta voit valita kohteeseesi parhaiten sopivan paketin.