Search
Close this search box.

Tuotteet - säilytys

Penkit, naulakot
ja kenkätelineet

Tilasi tarpeeseen räätälöity tuotekokonaisuus, helposti Punnalta

Valikoimamme penkit, naulakot ja kenkätelineet voidaan räätälöidä juuri kohteesi tarpeita vastaavaksi määrältään, materiaaliltaan ja mitoiltaan.

Penkkinaulakoissamme on tyylikäs ja vahva teräs- ja puuyhdistelmärunko, joka on suunniteltu ilman rajoittavia hitsausrakenteita sekä se on testattu kovaakin käyttöä vaativiin tiloihin.

PUNTA kenkäteline on todellinen monen tilan teline. Rouhean vakuuttava ja käytännöllinen kenkäteline sopii kaikkiin tiloihin. Se myös kasvaa tarvittaviin mittoihin käyttökohteen mukaan.

PUNTA BOX lokerikkoperhe koostuu yhdeksästä erikorkuisesta lokerikosta ja kahdesta eri leveysvaihtoehdosta. Yhdistelemällä näitä peruselementtejä, voidaan koota monikäyttöisiä kokoonpanoja, jotka lisävarusteiden avulla vastaavat monia erilaisia käyttötarkoituksia.

Kokonaisvaltaista palvelua avaimet
käteen periaatteella

Palveluihimme kuuluvat asennus-, huolto- ja kierrätyspalvelut sekä leasing-rahoitus ja tuki arkkitehdeille ja suunnittelutoimistoille. Tarjoamme sinulle kattavan palvelukokonaisuuden, josta voit valita kohteeseesi parhaiten sopivan paketin.