Search
Close this search box.

Tuotteet

Pukukaapit

Laadukas ja kestävä pukuhuoneen kaappi takaa toimivuuden

Pukukaappi on käytännöllinen ja turvallinen säilytyskaluste työpaikalle, kuntosalille, kouluun, sosiaalitilaan ja moniin muihin kohteisiin. Valikoimastamme löydät lisäksi pukukaappien käyttöä helpottavat penkkiratkaisut, kenkäritilällä tai ilman.

Tarvitsetko tilaasi myös lokerokaapin? Tutustu edellä olevan linkin kautta lokerokaappeihimme.

Laadukas ja kestävä pukuhuoneen kaappi takaa toimivuuden

Lukollinen pukukaappi pitää vaatteet, työkalut ja muut tarvikkeet hyvin järjestyksessä, eivätkä ne jää lojumaan sen ulkopuolelle aiheuttaen epäjärjestystä. Pukukaappi -valikoimamme on laaja ja pukukaappeja löytyy monissa eri väreissä. Näin ollen saat sen varmasti sopimaan muuhun sisustukseen eikä siitä tarvitse tinkiä. Pukukaappi on saatavissa myös verkkokaappina, kun halutaan valita mahdollisimman “hengittävä” malli, jossa on todella hyvä ilmanvaihto. Näin kaapin sisällä olevat vaatteet ja välineet kuivuvat paremmin.

Pukukaappien perusraaka-aine on kylmävalssattu 0,75 mm:n teräslevy ja se on tarvittaessa sinkitty - pukukaappia voi sanoa teräskaapiksi, joka kestää.

Pukukaapin vakiovarusteet

  • Hattuhylly
  • Vaatetanko
  • Vaatekoukut
  • säätöjalat
  • Abloy Classic -lukko (Lue lisää lukitusratkaisuistamme)
  • Säätöjalat ovat vakiovarusteena sekä penkeissä, että kaapeissa.

Turvalliset ja monikäyttöiset pukukaapit erilaisiin tarpeisiin


Pukukaapit ovat olennainen osa jokaisen tilan toimivuutta ja käytännöllisyyttä. Meiltä löydät laadukkaat pukukaapit eri tarpeisiin ja tiloihin, jotka tarjoavat turvallista ja käytännöllistä säilytystilaa vaatteille ja tavaroille.

Valikoimassamme on erilaisia pukukaappeja eri tarpeisiin ja tiloihin. Perinteinen peltinen pukukaappi on kestävä ja sopii erinomaisesti esimerkiksi kosteisiin tiloihin, kun taas VKP-pukukaapit antavat enemmän säilytystilaa. Nämä pitkäoviset pukukaapit ovat tilavia ja sopivat hyvin urheilutiloihin ja kouluihin, kun taas kaksikerroksiset pukukaapit (VK2-pukukaapit) ja z-kaapit säästävät tilaa pienissä ja ahtaissa tiloissa.

Turvallisuus on tärkeä tekijä pukukaappien valinnassa. Kaikki pukukaapeistamme ovat lukittavia erilaisilla vaihtoehdoilla, jolloin vaatteet ja arvoesineet pysyvät turvassa. Lisäksi pukukaappeihin voi yhdistää penkin, joka lisää käyttömukavuutta. Meiltä saat myös kotimaisia metallisia pukukaappeja nopealla toimituksella.

Pukukaapit ovat myös sisustuksellinen elementti. Valikoimastamme löytyy erilaisia värejä ja materiaaleja, jotka sopivat eri sisustustyyleihin. Kun haluat luoda toimivan ja viihtyisän tilan, pukukaapit ovat hyvä valinta.

Voit valita perinteisen pukuhuoneen kaapin tai toiveidesi mukaisen kokonaisuuden


Pukuhuoneen kaappi on tärkeä osa toimivaa sosiaalitilaa, sillä se tarjoaa kätevän säilytysratkaisun vaatteille ja asusteille. Pukuhuoneen kaapin valintaan vaikuttavat monet tekijät, kuten tilan koko ja sisustustyyli. Siksi on tärkeää valita kaapit, joka sopivat juuri sinun tarpeisiisi.

Valikoimissamme on laaja valikoima erilaisia pukuhuoneen kaappeja eri tarpeisiin. Tarjoamme modernit kaapit perinteiset pukukaapit, joissa on vaatetanko ja hyllyjä. Meiltä löytyy myös penkkinaulakoita, jotka ovat kätevä ratkaisu kenkien ja takkien säilytykseen. Kaapit ovat saatavilla useissa eri väreissä ja materiaaleissa, jotta ne sopivat eri sisustustyyleihin.

Jos valikoimastamme ei löydy sopivaa kaappia, voimme valmistaa sen sinulle. Meillä on kokemusta räätälöidyistä pukuhuoneen kaapeista, joten voimme toteuttaa kaikenlaisia toiveita. Ota yhteyttä meihin ja kerro, millainen kaappi sinulla olisi mielessä.

Kokonaisvaltaista palvelua avaimet
käteen periaatteella

Palveluihimme kuuluvat asennus-, huolto- ja kierrätyspalvelut sekä leasing-rahoitus ja tuki arkkitehdeille ja suunnittelutoimistoille. Tarjoamme sinulle kattavan palvelukokonaisuuden, josta voit valita kohteeseesi parhaiten sopivan paketin.