Tuotteet

Pukukaapit

Laadukas ja kestävä pukuhuoneen kaappi takaa toimivuuden

Pukukaappi on käytännöllinen ja turvallinen säilytyskaluste työpaikalle, kuntosalille, kouluun, sosiaalitilaan ja moniin muihin kohteisiin. Valikoimastamme löydät lisäksi pukukaappien käyttöä helpottavat penkkiratkaisut, kenkäritilällä tai ilman.

Tarvitsetko tilaasi myös lokerokaapin? Tutustu edellä olevan linkin kautta lokerokaappeihimme.

Laadukas ja kestävä pukuhuoneen kaappi takaa toimivuuden

Lukollinen pukukaappi pitää vaatteet, työkalut ja muut tarvikkeet hyvin järjestyksessä, eivätkä ne jää lojumaan sen ulkopuolelle aiheuttaen epäjärjestystä. Pukukaappi -valikoimamme on laaja ja pukukaappeja löytyy monissa eri väreissä. Näin ollen saat sen varmasti sopimaan muuhun sisustukseen eikä siitä tarvitse tinkiä. Pukukaappi on saatavissa myös verkkokaappina, kun halutaan valita mahdollisimman “hengittävä” malli, jossa on todella hyvä ilmanvaihto. Näin kaapin sisällä olevat vaatteet ja välineet kuivuvat paremmin.

Pukukaappien perusraaka-aine on kylmävalssattu 0,75 mm:n teräslevy ja se on tarvittaessa sinkitty - pukukaappia voi sanoa teräskaapiksi, joka kestää.

Pukukaapin vakiovarusteet

  • Hattuhylly
  • Vaatetanko
  • Vaatekoukut
  • säätöjalat
  • Abloy Classic -lukko(Lue lisää lukitusratkaisuistamme) Säätöjalat ovat vakiovarusteena sekä penkeissä, että kaapeissa.

Kokonaisvaltaista palvelua avaimet
käteen periaatteella

Palveluihimme kuuluvat asennus-, huolto- ja kierrätyspalvelut sekä leasing-rahoitus ja tuki arkkitehdeille ja suunnittelutoimistoille. Tarjoamme sinulle kattavan palvelukokonaisuuden, josta voit valita kohteeseesi parhaiten sopivan paketin.