Search
Close this search box.

Palvelut

Tuki arkkitehdeille
ja suunnittelutoimistoille

Tuemme tarve- ja käyttäjälähtöistä suunnittelua

Valikoimastamme löytyy tuhansia tuotteita mm, erikokoisia kaappeja ja lokeroita, hyllyjä ja monia lataus-, lukitus- ja älyratkaisuja. Lisäksi kehitämme jatkuvasti myös täysin uusia säilytys- ja jakeluratkaisuja. Emme siis odotakaan, että tunnet kaikki mahdollisuutemme!

Vuosien mittaan olemme toteuttaneet yhdessä arkkitehtien, suunnittelijoiden ja käyttäjien kanssa yksilöllisiä ratkaisuja, joissa vakiotuotteisiin on tehty pienempiä tai suurempia muutoksia tai lähdetty liikkeelle täysin puhtaalta pöydältä.

Yli 50 % toimituksistamme on jo räätälöity asiakkaan yksilöllisten tarpeiden ja brändin muotokielen mukaan. Kalusteiden on toimittava osana kokonaisuutta ja värien sekä materiaalien on oltava ympäristöön visuaalisesti ja ominaisuuksiltaan sopivia.

Meitä on helppo lähestyä. Ammattitaitoiset myyjämme ovat valmiina auttamaan sinua, kartoittamaan vaihtoehtoja, kertomaan mahdollisuuksista ja antamaan suosituksia kokonaisuuteen soveltuvista uusista ratkaisuista.

Suunnittelun tueksi

värikartta

Värikartta

Kokonaisvaltaista palvelua avaimet
käteen periaatteella

Palveluihimme kuuluvat asennus-, huolto- ja kierrätyspalvelut sekä leasing-rahoitus ja tuki arkkitehdeille ja suunnittelutoimistoille. Tarjoamme sinulle kattavan palvelukokonaisuuden, josta voit valita kohteeseesi parhaiten sopivan paketin.