Search
Close this search box.
Punta Oy

Tjänster

Stöd till arkitekter och designkontor

Vi stöder behovs- och användardriven planering

Vårt sortiment innehåller tusentals produkter, inklusive skåp och fack i olika storlekar, hyllor och många laddnings-, låsnings- och intelligenta lösningar. Vi utvecklar också ständigt helt nya förvarings- och distributionslösningar. Vi förväntar oss därför inte att du känner till alla våra möjligheter!

Genom åren har vi tillsammans med arkitekter, formgivare och användare realiserat individuella lösningar där man gjort mindre eller större ändringar i standardprodukter eller börjat från ett helt rent bord.

Över 50 % av våra leveranser är skräddarsydda efter kundens individuella behov och varumärkets formspråk. Möblerna måste vara en del av helheten och färgerna och materialen måste ha ett visuellt utseende och egenskaper som passar omgivningen.

Det är enkelt att kontakta oss. Våra professionella säljare är redo att hjälpa dig, kartlägga alternativ, berätta om möjligheter och ge rekommendationer för nya lösningar som passar helheten.

För att stödja design

Heltäckande tjänst enligt principen för nyckelfärdigt

Våra tjänster omfattar montering, underhåll och återvinning samt leasingfinansiering och stöd till arkitekter och designbyråer. Vi erbjuder dig ett omfattande tjänstepaket där du kan välja det paket som bäst passar ditt objekt.