Search
Close this search box.
Punta Oy

GÅ MED I PUNTA-BANDET!

PUNTA OY är ett framåtblickande teknikföretag som tillverkar intelligenta förvarings-, låsnings- och distributionslösningar.

Vårt verksamhetsställe ligger i Kisko, Salo, varifrån vi säljer och marknadsför våra produkter till Finland, Norden, Baltikum och Tyskland. Vi är redan nästan 150 stycken medarbetare tillsammans med tjänsteföretaget.

Vi erbjuder nu intressanta arbetstillfällen inom paketverksamhetsprodukter och förvaringsmöbler.

Ny teknik löser människors problem och gör vardagen enklare. Vi på Punta vill vara med och erbjuda lösningar både i dag och i framtiden.

Kom med och överträffa våra kunders förväntningar!

Samarbete är makt!

Vårt över 40 år gamla företag har under hela sin verksamhet investerat i finländsk kvalitet och tillförlitlighet, planering och design, service och produkters livscykelhantering. Vi har dock inte glömt vår viktigaste resurs, personalen.

Vi på Punta agerar som ett stort band där alla spelar i samma takt!

LEDIGA PLATSER

Det finns för närvarande inga lediga tjänster.

Visste du att?

PUNTA ligger mitt i naturen och är centralt beläget i sydvästra Finland. I närheten hittar du stadens alla tjänster, enastående utomhusterräng och aktiviteter, från padel till golf och vandring. Det finns en unik sportpark mitt i Salo! Det idylliska området Mathildedal erbjuder lugn natur, upplevelser och ett hem för dig, året runt.

Från oss är det en kort resa till Salo med sin höga levnadsstandard och en timme till Helsingfors, om ditt hjärta slår för storstadslivet.

Så kom till oss för att njuta av omgivningens vardagslyx!

Ansvarsskyldighet

Naturen är viktig för oss på Punta och det här är något vi tar hänsyn till i hela vår verksamhet.

arbetsansökan

Heltäckande tjänst enligt principen för nyckelfärdigt

Våra tjänster omfattar montering, underhåll och återvinning samt leasingfinansiering och stöd till arkitekter och designbyråer. Vi erbjuder dig ett omfattande tjänstepaket där du kan välja det paket som bäst passar ditt objekt.