Search
Close this search box.
Punta Oy

Produkter

Laddningslösningar

Laddningsskåp – Kunderna uppskattar möjligheten att ladda sina enheter på ett säkert sätt

Laddningsskåpet erbjuder en praktisk och effektiv tjänst för caféer, restauranger, väntrum och alla offentliga utrymmen där människor vistas. Laddningsskåp är säkra laddningsstationer där människor kan ladda smarttelefoner, surfplattor och andra bärbara elektriska enheter. Behöver du också ett fackskåp till ditt utrymme? Det blir allt vanligare att man behöver ladda sin smarttelefon mitt på dagen. Genom att låta dina kunder ladda sina telefoner i laddningsskåpet erbjuder du dem förstklassig service. När kunderna kan ladda sin smarttelefon hos dig stannar de längre.

Det är också möjligt att installera ett lokalnät (LAN) i laddningsskåpet. På så sätt kan man göra programvaruuppdateringar i enheten i skåpet under förvaring, så att uppdateringarna inte stör användningen av själva enheten och de är alltid säkra och programvaran uppdaterad.

Du hittar alltid rätt laddningsskåp i vårt sortiment

I vårt stora sortiment hittar du alltid rätt laddningsskåp för varje behov. Skåpets fack har en kontakt för apparatens egen laddare. Man kan byta ut laddningsuttaget mot en USB-laddningskontakt.

Laddningsskåpet är mycket enkelt att använda – du sätter bara anslutningskabeln i vägguttaget. Om du ansluter fler än ett laddningsskåp till samma uttag eller grupp måste du ta hänsyn till säkringarnas hållbarhet.

Behöver du flytta laddningsskåpet? I så fall rekommenderar vi att du bekantar dig med vår laddningsvagn.

Laddningsskåpet för bärbara datorer och telefoner håller elektroniken säker

Batterierna till bärbara datorer och surfplattor laddas snabbt i laddningsskåpet. I allmänna utrymmen kan människor ladda sina telefoner om man köpt laddningsskåp till exempelvis ett stadsbibliotek eller annan offentlig plats. Man kan välja exakt de dörrar och lås till skåpet som bäst fyller sitt syfte. Och självklart hjälper vi dig med ditt val om du vill – våra experter hjälper gärna till.

Heltäckande tjänst enligt principen för nyckelfärdigt

Våra tjänster omfattar montering, underhåll och återvinning samt leasingfinansiering och stöd till arkitekter och designbyråer. Vi erbjuder dig ett omfattande tjänstepaket där du kan välja det paket som bäst passar ditt objekt.