Search
Close this search box.

Tuotteet

Lokerokaapit

Lukollinen lokerokaappi pitää arvotavarat suojassa

Lokerokaapit sopivat henkilökohtaisten tavaroiden säilyttämiseen esimerkiksi kouluissa, uimahalleissa, kuntosaleilla. Ne soveltuvat myös sosiaalitilan arvotavarasäilytykseen. Lukollinen kaappi säilyttää tavarat turvallisesti lukkojen takana ja avaimen haltija voi olla huoletta. Lokerokaappien vakiovarusteisiin kuuluu luotettava Abloy Classic -lukko ja tarvittaessa lokerokaapit saa meiltä myös ilman lukkoa, mikäli haluaa. Lokerokaappeja löytyy niin pieniä kuin isoja – jokaisen tarpeen mukaan. Värivalikoimamme on laaja ja saat meiltä kaapin kohteeseesi sopivassa värissä. Näin saat sovitettua lokerokaapin muuhun sisustukseen.

Tarvitsetko tilaasi myös pukukaapin?

Iso lokerokaappi on tilava

Suuri lokerokaappimme on tilava ja samalla kuitenkin kompakti. Vakiomallisessa isossa lokerokaapissa on yhteensä 9 isoa lokeroa. Lokerokaapistoa saa kasvatettua aina tietysti isommaksi.

Pieni lokerokaappi kätkee kompaktisti

Pieni lokerokaappimme pitää vakiomallisena sisällään 36 lokeroa, jotka ovat vakiovarusteena varustettu Abloyn Classic -lukolla. Niin isoja kuin pieniä lokerokaappeja on saatavilla laajalla värivalikoimalla.

Kaappien perusraaka-aine on kylmävalssattu 0,75 mm:n teräslevy, joka on tarvittaessa sinkitty.

Perinteisten lokerokaappien lisäksi valikoimassamme on postilokerokaappeja, pienten arvotavaroiden säilytykseen sopivia arvotavaralokerikkoja ja, ikkunallisia lokerokaappeja, jotka sopivat hyvin esimerkiksi korkeakouluihin, kirjastoihin, kauppoihin, kauppakeskuksiin ja muihin julkisiin tiloihin. Lukollinen lokerokaappi on oivallinen varuste näihin.

Lokerokaapeistamme voidaan myös räätälöidä tarpeeseen sopiva jakeluratkaisu.

Lokerokaapit säädettävillä jaloilla tai seinäkiinnityksellä

Jalustallisissa lokerokaapeissa on aina säädettävät jalat, joten ne on helppo siivota alta. Kaikki lokerokaappimme ovat saatavilla myös ilman jalustaa. Jalustattomat lokerokaapit voidaan asentaa SO-sokkelin tai PP-jalustapenkin päälle. Kaappien kiinnittäminen myös suoraan seinään onnistuu lisävarusteena saatavan seinäkiinnityssarjan avulla.

Kokonaisvaltaista palvelua avaimet
käteen periaatteella

Palveluihimme kuuluvat asennus-, huolto- ja kierrätyspalvelut sekä leasing-rahoitus ja tuki arkkitehdeille ja suunnittelutoimistoille. Tarjoamme sinulle kattavan palvelukokonaisuuden, josta voit valita kohteeseesi parhaiten sopivan paketin.