Search
Close this search box.

Liity PUNTA bändiin!

PUNTA OY on eteenpäin menevä teknologiayhtiö, joka valmistaa älykkäitä säilytys-, lukitus- ja jakeluratkaisuja.

Toimimme Salon Kiskossa, josta käsin myymme ja markkinoimme tuotteitamme Suomeen, Pohjoismaihin, Baltiaan ja Saksaan. Meitä on yhdessä palveluyritysten kanssa jo lähes 150.

Tarjolla nyt mielenkiintoisia paikkoja innovatiivisten pakettiliiketoiminnan tuotteiden sekä modernin säilytyskalusteteollisuuden parissa.

Uusilla teknologioilla ratkaistaan ihmisten ongelmia ja helpotetaan arkea. Me Punnalla haluamme olla mukana tarjoamassa tämän päivän sekä tulevaisuuden ratkaisuja.

Tule mukaan ylittämään asiakkaidemme odotukset!

Yhteistyössä on voimaa!

Yli 40-vuotias yrityksemme on koko toimintansa ajan panostanut suomalaiseen laatuun ja luotettavuuteen, suunnitteluun ja designiin, palveluun sekä tuotteiden elinkaaren hallintaan. Unohtamatta sen tärkeintä voimavaraa eli henkilöstöä.

Me Punnalla muodostamme yhden suuren bändin, jossa kaikki soittavat samassa rytmissä!

Avoimet työpaikat

Tiesitkö, että?

PUNTA sijaitsee luonnon helmassa, keskeisellä sijainnilla Varsinais-Suomessa. Läheltämme löytyy kaikki kaupungin palvelut, loistavia ulkoilumaastoja sekä harrastusmahdollisuuksia aina padelista golfiin ja patikointiin. Salostahan löytyy ainutlaatuinen keskellä kaupunkia sijaitseva urheilupuisto! Myös idyllinen Mathildedalin alue tarjoaa luonnon rauhaa, elämyksiä ja kodin sinulle, vuoden ympäri.

Meiltä on lyhyt matka edullisen elintason Saloon ja tunnin matka Helsinkiin mikäli sydämesi sykkii suurkaupungin elämälle.

Liity siis mukaamme nauttimaan ympäristön tarjoamaa arjen luksusta!

Vastuullisuus

Meille Puntalaisille luonto on tärkeä. Otamme sen huomioon kaikessa toiminnassamme.

Työhakemus

Kokonaisvaltaista palvelua avaimet
käteen periaatteella

Palveluihimme kuuluvat asennus-, huolto- ja kierrätyspalvelut sekä leasing-rahoitus ja tuki arkkitehdeille ja suunnittelutoimistoille. Tarjoamme sinulle kattavan palvelukokonaisuuden, josta voit valita kohteeseesi parhaiten sopivan paketin.