Search
Close this search box.

Tuotteet

Yli 20 miljoonaa

noutoa / vuosi

Yli 150 000

lokeroa / ovea

Yli 3 000

Smart Locker -automaattia

Punta Core järjestelmä, Smart Locker -älylokerikot, jakeluratkaisut, Click & Collect -automaatit

Yksi Smart Locker -automaatti, loputtomasti mahdollisuuksia.

Punta mullistaa Smart Locker -jakeluratkaisut integroimalla jakelu-, logistiikka-, vuokraus- ja ostoratkaisut perinteisten säilytysvaihtoehtojen rinnalle yhdeksi järjestelmäksi. Takana ovat ne ajat, jolloin säilytys- ja jakeluratkaisuja hallinnoitiin erillisillä ohjelmistoilla. Hyödynnä Punta järjestelmän tehokkuus – löydät ratkaisut jokaiseen jakelutarpeeseen saman katon alta.

Punta Smart Locker -automaattien hyödyt

Lokerokaappimme tukevat yleisimpiä maksutapoja Suomessa ja Pohjoismaissa.

Ratkaisumme perustuu SaaS-palveluun, joka mahdollistaa ohjelmiston uusimman version ja nopeat päivitykset. Lokerokaapit tukevat etäohjausta, ja niitä valvotaan aina 24/7.
Lokerokaappi on käytettävissä vuorokauden ympäri, ja uusimpien toimintojen ansiosta se voi toimia täysin itsenäisesti. Se ei tunne työaikoja ja on aina käytettävissäsi!
Helppo huoltaa, laadukkaat komponentit ja nopea pääsy tärkeimpiin osiin.

Lokerokaappi on mahdollista varustaa uusimmilla teknologioilla. Esimerkkeinä valvontakamera, anturit, vaaka, hälyttimet ja paljon muuta.

Lokerokaappi on maalattu mattavärisellä, kulutusta kestävällä ja ympäristöystävällisellä jauhemaalilla.

Käyttäjäystävällinen ohjelmisto ja käyttöliittymä on suunniteltu jokapäiväisiin tarpeisiin. Lokerokaappiemme käyttö on helppoa, eikä vaadi paljoa harjoittelua. Tuemme monikielistä ratkaisua ja tavoitteenamme on, että käyttäjä voi saada lokerokaapin käyttöohjeet omalla kielellään.

Nopea ja reagoiva lokerokaappi, joka pystyy jakamaan paketteja ja erilaisia prosesseja reaaliajassa.

We have smart locker solutions for

Retail

Smart lockers revolutionize the e-commerce delivery experience, offering a superior method for customers to pick up their purchases when it is convenient for them.

Logistics

Punta Smart lockers can save space, time, money by automating your staff lockers, device management process and parcel deliveries in your warehouse.

Education

Smart lockers offer an ideal solution for educational institutions, catering to the needs of both students and staff.

Office

With Punta Smart Locker, staff can efficiently utilize the smart locker system for various purposes, for example can receive and return sharing items or submitting IT equipment for repair.

Industry

Punta Smart Locker solutions offer for example to the secure storage of personal and work attire for employees or they facilitate controlled lending of company materials to staff.

Grocery

E-grocery shopping has become widespread, allowing consumers to shop for products online and collect them from a convenient location. Picking up food orders without human contact is safe and quick.

Health care

Through the implementation of click & collect solutions, healthcare providers, hospitals and public sector can enhance the management and distribution of medical equipment.

Public spaces

Punta's Smart Locker solutions for personal items and luggage offer passengers and visitors the option to temporarily store their belongings.

PUNTA Smart Lockers -älylokerikot

Punnan Smart Locker -älylokerikot tarjoavat helpon ja innovatiivisen tavan noutaa, lähettää ja palauttaa lähetyksiä sekä mahdollistavat postin ja tavaroiden sisäisen jakelun. Miehittämätön älylokerikko on käytössäsi 24/7, mikä vapauttaa työaikaasi ja resurssejasi muihin tehtäviin. Älylokerikkojen käyttäjät ovat erityisen tyytyväisiä mahdollisuudesta noutaa paketit heille parhaiten sopivana ajankohtana.

Punta älylokerikot voidaan asentaa haluamaasi paikkaan; käyttöönotto edellyttää vain virtalähteen ja pääsyn internettiin. Punta älylokerikot on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi niiden ominaisuuksien, lokeroiden lukumäärän ja koon sekä värimaailman perusteella.

Automaattia voi käyttää kosketusnäytöllä tai mobiililaitteelta:

Tarjoa asiakkaillesi 24/7 pääsy lähetysten noutoon

Modulaariset Smart Locker -automaatit

Punta Smart Lockers -automaateissa on monipuolinen modulaarinen rakenne, joka antaa sinulle joustavuuden käyttää moduulia joko itsenäisesti tai yhdistää haluamiasi moduuleja laajemman ratkaisun rakentamiseksi. Näiden moduulien asennus on vaivatonta, koska ne eivät vaadi lattia- tai maahan ankkurointia. Lisäksi lokeroiden tasaavat jalat yksinkertaistavat asennusprosessia. Tämä tarpeisiisi mukautuva älykäs lokerojärjestelmä on täydellinen niin suuriin kuin pieniin tarpeisiin – pystyt helposti lisäämään moduuleita vastaamaan muuttuneita tarpeitasi.

Kokonaisvaltaista palvelua avaimet
käteen periaatteella

Palveluihimme kuuluvat asennus-, huolto- ja kierrätyspalvelut sekä leasing-rahoitus ja tuki arkkitehdeille ja suunnittelutoimistoille. Tarjoamme sinulle kattavan palvelukokonaisuuden, josta voit valita kohteeseesi parhaiten sopivan paketin.