Search
Close this search box.

Jälleenmyynti

Jälleenmyynti

Älykkäät lokerokaapit mullistavat verkkokaupan toimituskokemuksen, tarjoten asiakkaille ylivertaisen tavan noutaa ostoksensa silloin kuin se heille parhaiten sopii. Asiakkaat voivaa noutaa tilauksensa valitsemastaan paikasta, kuten ostoskeskuksista, myymälöiden sisäpuolelta tai edestä. Älykkäillä jakeluratkaisuillamme voit parantaa palveluasi ja säästää samalla ylityö- ja henkilöstökuluissa. Win-win-tilanne!

Punta Smart Locker Retail jälleenmyynti verkkokauppa.com

Tilausten nouto ilman ihmiskontaktia on turvallista ja nopeaa. Automaatti voidaan täyttää silloin, kun se henkilökunnalle parhaiten sopii. Noutotilanne ei uudestaan työllistä henkilökuntaa.

Myymälätilausten nouto automaatista 24/7.

Itsenäisillä jääkaappi- ja pakastin ratkaisuilla mahdollistetaan noutopisteverkoston rakentaminen liikenteen risteymäkohtiin, jolloin asiakas voi napata tilauksensa helposti omien kulkureittiensä varrelta.

Haluatko tietää lisää Smart Locker -automaattien mahdollisuuksista?

Kokonaisvaltaista palvelua avaimet
käteen periaatteella

Palveluihimme kuuluvat asennus-, huolto- ja kierrätyspalvelut sekä leasing-rahoitus ja tuki arkkitehdeille ja suunnittelutoimistoille. Tarjoamme sinulle kattavan palvelukokonaisuuden, josta voit valita kohteeseesi parhaiten sopivan paketin.