Search
Close this search box.

Miksi Punta?

yli 20 miljoonaa

noutoa / vuosi

Yli 150 000

lokeroa / ovea

Yli 3 000

Smart Locker -automaattia

Miksi valita Punta?

Uuden sukupolven Smart Locker -automaattiratkaisut Punnalta

Punta suunnittelee ja valmistaa korkealaatuisia ja kestäviä säilytys- ja jakeluratkaisuja, jotka parantavat tilojen toimintaa sekä käytännöllisyyttä erilaisissa toimintaympäristöissä. Viime vuosina olemme kehittäneet ja laajentaneet toimintaamme älykkäisiin ratkaisuihin, jotka hyödyntävät pilvipalveluita, kännykkä- ja IoT-ohjausta. Meidät tunnetaan suomalaisesta laadusta ja luotettavuudesta, innovatiivisesta suunnittelusta ja joustavista älykaappiratkaisuista kaikille markkinasektoreille.

Hyödynnä Punnan all-in-one ratkaisu, jossa jokaiselle säilytystarpeelle löytyy saumaton ratkaisu saman katon alta. Saat meiltä suunnittelun, sovelluksen ja lokerikot samasta paikasta.

Punta Smart Locker Solutions

Punnan vahvuudet

Oma ohjelmistokehitysyksikkö

Korkea laatu ja vahva kokemus

Laadukkaat tuotteet, jotka on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Vuosikymmenien vahva kokemus säilytyskalusteista ja lukitusratkaisuista.

Kokonaisvaltaista palvelua

Suunnittelu, asennus ja käyttökoulutus, käyttäjähallinta, päivystys, huolto ja kierrätys.

Räätälöinti asiakkaan tarpeiden mukaan

Käyttövalmiit tuotteet, kaikki yhdeltä toimittajalta.

Laaja tuotevalikoima

Tuotteemme ovat 100%:sti kierrätettäviä

Teräskalusteet ovat ympäristöystävällisiä ja kestäviä.

Aina palveluksessasi

Kysymyksiä?
Autamme sinua löytämään täydellisen Smart Locker -ratkaisun tarpeisiisi.

Oletko valmis ottamaan askeleen kohti mukavuutta ja tehokkuutta? Smart Locker -ratkaisumme tarjoavat saumattoman sekoituksen käyttäjämukavuutta ja tehokkuutta. Ota yhteyttä asiantuntevaan myyntitiimiimme saadaksesi lisätietoa, kuinka Smart Locker -automaatit voivat muuttaa ja tehostaa liiketoimintaasi. Myyjämme ovat valmiita kertomaan lisää tuotteistamme, vastaamaan kysymyksiisi ja auttamaan sinua löytämään juuri teidän yrityksenne tarpeisiin täydellisesti soveltuvan Smart Locker -kokonaisuuden.

Kokonaisvaltaista palvelua avaimet
käteen periaatteella

Palveluihimme kuuluvat asennus-, huolto- ja kierrätyspalvelut sekä leasing-rahoitus ja tuki arkkitehdeille ja suunnittelutoimistoille. Tarjoamme sinulle kattavan palvelukokonaisuuden, josta voit valita kohteeseesi parhaiten sopivan paketin.