Search
Close this search box.

Terveydenhuolto

Terveydenhuolto

Click & Collect -automaattien käyttöönoton avulla terveydenhuollon tarjoajat, sairaalat ja julkinen sektori voivat tehostaa lääketieteellisten laitteiden hallintaa ja jakelua. Nämä jakeluratkaisut tarjoavat tarvikkeiden ja laitteiden saatavuuden hallinnan ja mahdollistavat myös omaisuuden tehokkaan seurannan, mikä takaa turvallisuuden ja vastuullisuuden. Punta säilytys- ja jakeluratkaisujen etuja arvostavat sekä henkilökunta, että potilaat. Lääketieteellisten laitteiden tilausten nouto ilman kontaktia on turvallista ja nopeaa. Automaatti voidaan täyttää silloin, kun se henkilökunnalle parhaiten sopii. Tilauksen noutotilanne ei uudestaan työllistä henkilökuntaa.

Työn sujuvoittaminen ja helpottaminen, kun tarvikkeet ja laitteet ovat tallessa.

Rikkoutuneiden IT-laitteiden vaihtaminen uuteen on helppoa.

Dynaamisen säilytysmahdollisuuden avulla saadaan säilytystilaa sieltä missä milloinkin tarvitaan.

Yhteiskäyttöautojen ja muiden avaintenjakelu on automatisoitu, jolloin ei työllistä henkilökuntaa ja avaimet pysyvät aina tallessa.

IT-kulutustavaraa voidaan itsenäisesti noutaa, jolloin mm. HDMI-kaapelit ovat aina saatavissa.

Aulapalvelun työn helpottaminen sisäisellä postinjakeluratkaisulla. Aulapalvelija voi lajitella postin lokerikkoon, jolloin vastaanottajan ei turhaan tarvitse käydä kyselemässä postia, kun siitä saa aina ilmoituksen, kun postia on noudettavissa.

Ruokasäilytysratkaisulla voidaan tilata keskitetysti lounaat ja asiakas saa ilmoituksen, kun lounas on noudettavissa. Oli kyseessä sitten lämmin tai kylmä lounas. Näin ollen ruokalähetit eivät pyöri turhaan sairaalassa edes takaisin vaan on tietty osoitettu paikka, jonne ruoat tilataan ja viedään.

Ruokasäilytysratkaisulla voidaan tilata kauppakassi suoraan työpaikalle, joka voidaan napata mukaan kotiin työpäivän päätyttyä.

Kokonaisuudessaan nämä kaikki ratkaisut tarjoavat markkinoiden laajimman Smart Workplace ratkaisun, joka on integroitavissa muihin älytoimitusratkaisuihin kuten Empathic Building tms.

Hoitotarvikejakelu voidaan automatisoida 24/7 itsepalveluksi, jolloin asiakas voi itse noutaa hoitotarvikkeensa itselleen sopivaan aikaan. Ratkaisu vapauttaa henkilökunnan työaikaa, kun useampi tilaus voidaan hyllyttää automaattiin samanaikaisesti ja potilasturvallisesti.

Ratkaisun avulla lämpötilasäädetyt lääkkeet pysyvät järjestyksessä ja voidaan pitää saldokirjanpitoa sekä kirjaa siitä, kuka on lokerikolla milloinkin käynyt ja mitä tehnyt.

Haluatko tietää lisää Smart Locker -automaattien mahdollisuuksista?

Kokonaisvaltaista palvelua avaimet
käteen periaatteella

Palveluihimme kuuluvat asennus-, huolto- ja kierrätyspalvelut sekä leasing-rahoitus ja tuki arkkitehdeille ja suunnittelutoimistoille. Tarjoamme sinulle kattavan palvelukokonaisuuden, josta voit valita kohteeseesi parhaiten sopivan paketin.