Search
Close this search box.

Logistiikka

Logistiikka

Punta Smart Locker -automaattien avulla voit säästää tilaa, aikaa ja rahaa automatisoimalla säilytyslokerot, laitehallintaprosessit ja pakettitoimitukset yrityksessäsi. Punta Smart Locker -automaattien käyttöönottaminen voi auttaa organisaatiotasi parantamaan suorituskykyä, vähentämään kustannuksia ja automatisoimaan monia manuaalisia tehtäviä, jotka vievät paljon aikaa.

Punta Parcel Locker Posti

Lähetysten tekeminen helppoa ja kuittaukset noudosta saatavissa.

Lokerikko on mahdollista integroida yrityksen omiin järjestelmiin.

Paketin noudon tapahduttua, lokerikko heti käytettävissä seuraavaan lähetykseen.

Lokerikon yhteiskäyttö eri brändeille mahdollista.

Älykkäät lokerikot voidaan sijoittaa strategisesti toimitusreittien optimoimiseksi ja kuljetuskustannusten minimoimiseksi.

Lokerikon operoijat voivat seurata lokerikon käyttöastetta ja varastotasoja reaaliajassa, mikä mahdollistaa tehokkaan varastonhallinnan ja varastojen täydentämisen.

Lokerikot helpottavat tavaroiden palauttamista, mikä virtaviivaistaa palautusprosessia asiakkaiden ja logistiikkayritysten kannalta.

Haluatko tietää lisää Smart Locker -automaattien mahdollisuuksista?

Kokonaisvaltaista palvelua avaimet
käteen periaatteella

Palveluihimme kuuluvat asennus-, huolto- ja kierrätyspalvelut sekä leasing-rahoitus ja tuki arkkitehdeille ja suunnittelutoimistoille. Tarjoamme sinulle kattavan palvelukokonaisuuden, josta voit valita kohteeseesi parhaiten sopivan paketin.