Search
Close this search box.

Tuotteet

Latausratkaisut

Latauskaappi - asiakkaat arvostavat laitteiden turvallista latausmahdollisuutta

Latauskaappi on käytännöllinen ja asiakkaita tehokkaasti palveleva hankinta kahviloihin, ravintoloihin, odotustiloihin ja kaikkiin julkisiin tiloihin, joissa ihmiset viettävät aikaa. Latauskaapit ovat turvallisia latauspaikkoja, joissa ihmiset voivat ladata älypuhelimia, tabletteja ja muita kannettavia sähkölaitteita. Tarvitsetko tilaasi myös lokerokaapin?

On yhä yleisempää, että älypuhelimen akun lataamiselle tulee tarvetta kesken päivän. Antamalla asiakkaillesi mahdollisuuden ladata puhelimiaan latauskaapissa, tarjoat heille ensiluokkaista palvelua - älypuhelimen lataaminen saa ihmiset pysymään tilassasi pidempään.

Onko sinulla etsinnässä latausvaunu?

Latauskaappiin on mahdollista asentaa myös LAN-lähiverkko. Näin kaapissa olevaan laitteeseen voidaan tehdä ohjelmistopäivityksiä säilytyksen aikana, jolloin päivitykset eivät häiritse itse laitteen käyttöä ja ne ovat aina tietoturvallisia ja ohjelmistot ajan tasalla.

Valikoimastamme löydät sopivan latauskaapin

Laajasta valikoimastamme löydät oikean latauskaapin kuhunkin käyttökohteeseen. Kaapin lokerossa on pistoke laitteen omalle laturille. Latauspistorasia on mahdollista korvata USB-latauspistokkeella.

Latauskaappi on erittäin helppokäyttöinen - kytket vain liitäntäjohdon pistorasiaan. Jos kytket useampia latauskaappeja samaan pistorasiaan tai ryhmään, ota huomioon sulakkeiden kesto.

Onko sinulla tarvetta liikutella latauskaappia? Siinä tapauksessa suosittelemme sinua tutustumaan meiltä saatavaan latausvaunuun.

Kannettavien ja puhelimen latauskaappi pitää elektroniikan turvassa

Kannettavien tietokoneiden ja tablettien akut latautuvat latauskaapissa nopeasti. Yleisissä tiloissa ihmiset saavat ladattua puhelimet turvallisesti, kun latauskaappi on hankittu esimerkiksi kaupungin kirjastoon tai muuhun julkiseen ajanviettopaikkaan. Kaappiin voi valita juuri sellaiset ovet ja lukot, jotka palvelevat sen tarkoitusta parhaiten. Ja tottakai autamme valinnassa, jos tarvitset apua – asiantuntijamme auttavat mielellään.

Kokonaisvaltaista palvelua avaimet
käteen periaatteella

Palveluihimme kuuluvat asennus-, huolto- ja kierrätyspalvelut sekä leasing-rahoitus ja tuki arkkitehdeille ja suunnittelutoimistoille. Tarjoamme sinulle kattavan palvelukokonaisuuden, josta voit valita kohteeseesi parhaiten sopivan paketin.