Search
Close this search box.
Punta Oy

Produkter

Fackskåp

Fackskåpet med lås skyddar dina värdesaker

Fackskåp lämpar sig för förvaring av personliga tillhörigheter i exempelvis skolor, simhallar och gym. De lämpar sig också för förvaring av värdesaker i ett socialt utrymme. Skåp med lås förvarar föremålen säkert och nyckelinnehavaren kan känna sig lugn. Till fackskåpens standardutrustning hör ett tillförlitligt Abloy Classic-lås, men om du vill kan du också få fackskåpen utan lås. Det finns både små och stora fackskåp. Vi har ett brett färgsortiment och du kommer alltid att hitta ett skåp i en färg som passar dina utrymmen. Detta gör att du kan anpassa fackskåpet till resten av inredningen.

Behöver du också ett klädskåp till ditt utrymme?

Ett stort fackskåp är rymligt

Vårt stora fackskåp är rymligt och samtidigt kompakt. Standardskåpet för stora fackskåp har totalt 9 stora fack. Fackskåpet kan givetvis alltid förstoras.

Ett litet fackskåp döljer på ett kompakt sätt

Vårt lilla fackskåp innehåller 36 fack och kommer med Abloys Classic-lås som standard. Både stora och små fackskåp finns i en mängd olika färger. Skåpens basmaterial är en kallvalsad 0,75 mm stålplåt som kan galvaniseras vid behov.

Utöver traditionella fackskåp innehåller vårt sortiment även skåp med brevfack, värdeföremålsskåp för förvaring av små värdesaker och försedda med pengalås, fackskåp med fönster som exempelvis lämpar sig för universitet, bibliotek, butiker, köpcentra och andra offentliga utrymmen. Fackskåpet med lås är även ett utmärkt tillbehör för dessa.

Våra fackskåp kan också skräddarsys för att bli en lämplig distributionslösning för dina behov.

Fackskåp med justerbara ben eller för väggmontering

Fackskåpen med stativ har alltid justerbara ben, vilket gör att det är enkelt att rengöra under dem. Alla våra fackskåp kan även fås utan stativ. Fackskåpen utan stativ kan monteras ovanpå en SO-sockel eller PP-piedestal. Skåpen kan även monteras direkt på väggen med väggmonteringssatsen som kan finns som tillbehör.

Heltäckande tjänst enligt principen för nyckelfärdigt

Våra tjänster omfattar montering, underhåll och återvinning samt leasingfinansiering och stöd till arkitekter och designbyråer. Vi erbjuder dig ett omfattande tjänstepaket där du kan välja det paket som bäst passar ditt objekt.