Search
Close this search box.
Punta Oy

Produkter

Bänkar, klädhängare och skoställ

Beställ enkelt en produkthelhet skräddarsydd efter dina behov från Punta

Vårt sortiment av bänkar, klädhängare och skoställ kan skräddarsys för att passa dina specifika behov när det kommer till kvantitet, material och mått. Våra bänkklädhängare har en snygg och stark kombinationsram av stål och trä, designad utan begränsande svetskonstruktioner. Hängaren har även testats för utrymmen som kräver tung användning.

PUNTA skoställ är ett ställ som passar många olika utrymmen. Det robusta, imponerande och praktiska skostället passar i alla utrymmen. Det kan också förstoras till de nödvändiga måtten beroende på användningsområde.

Fackskåpfamiljen PUNTA BOX består av nio fack i olika höjder och med två olika breddalternativ. Genom att kombinera dessa grundelement kan man sätta ihop enheter med flera funktioner som med tillbehör uppfyller många olika användningsområden.

Heltäckande tjänst enligt principen för nyckelfärdigt

Våra tjänster omfattar montering, underhåll och återvinning samt leasingfinansiering och stöd till arkitekter och designbyråer. Vi erbjuder dig ett omfattande tjänstepaket där du kan välja det paket som bäst passar ditt objekt.