Search
Close this search box.

Punnan automaatit toivat fyysisen alustan Lainapin mobiilisovellukselle

Lainapissa voi ottaa tai antaa tavaroita vuokralle helposti ja riskittömästi

Lainappi yhdistää palvelun ja fyysisen tuotteen: Tavaroiden vuokraaminen tapahtuu ilmaiseksi ladattavalla mobiilisovelluksella. Punnan lokerikot puolestaan toimivat fyysisenä alustana.

Kaikkea ei tarvitse omistaa, sillä jakamistalous on tämän päivän trendi. Vuonna 2020 perustettu tamperelainen Lainappi tarjoaa innovatiivisen kodintavaroiden vuokrauspalvelun kuluttajille ja yrityksille. Lainapin kautta ihmiset voivat vuokrata tavaraa muilta ja muille, helposti ja turvallisesti.

Lainapin toimitusjohtaja Antti Moilanen kertoo, että lokerikko-konsepti syntyi Helsingin Kaupungin Liikenteen innovaatiokilpailun myötä. Suosituimmat kategoriat ovat työkalut, urheilu- ja vapaa-ajantarvikkeet, siivous- ja puutarhatarvikkeet sekä elektroniikka. Lokerikkoja löytyy nyt Helsingistä ja Tampereelta useasta sijainnista.

”Punta tuli hauissa vastaan. Otettiin yhteyttä, istuttiin alas ja lähdettiin rakentamaan. Keskustelimme yhteyshenkilön, Ilkka Ratamon, kanssa eri mahdollisuuksista toteutukselle. Loimme luovasti yhdessä kokonaisuuden tarpeeseemme. Punta pystyi välittämään ammattitaitoista tukea ja yhteistyö oli sujuvaa ja ystävällistä.”

Maailma muuttuu ja Punta on trendissä mukana

Ilkka Ratamo Punnan myynnistä kertoo, että perinteiset lokerikot ovat saaneet aivan uusia käyttökohteita. Teemme asiakaslähtöistä tuotekehitystyötä, jossa trendin aallonharjalla on lokeroiden ja softan yhdistäminen.
Lainapissa heidän ja meidän softamme kommunikoivat keskenään halutulla tavalla.

Miten Lainappi sitten toimii?
Katso video alta!

Kokonaisvaltaista palvelua avaimet
käteen periaatteella

Palveluihimme kuuluvat asennus-, huolto- ja kierrätyspalvelut sekä leasing-rahoitus ja tuki arkkitehdeille ja suunnittelutoimistoille. Tarjoamme sinulle kattavan palvelukokonaisuuden, josta voit valita kohteeseesi parhaiten sopivan paketin.